Jag kommer tillbaka..

image1682
Nu har jag varit på hela kroppen. Gick bra, ja som vanligt..Känns alltid lite lättare då jag går därifrån.. Känns som ett steg i rätt riktning. Hon är så otroligt snäll oxå och det känns verkligen som om hon kan mig ut och innan.. helt sjukt. Hon ser mig verkligen som den jag är.. lite läskigt egentligen.. men hon ska ju vara bra på området.. så då är d väl bra egentligen..

Ska alldeless strax ner till bussen. Ska åka till flempan.. Ska till kyrkan och prata med prästen inför begravningen på tisdag, jobbigt värre.. men det måste ju göras och mamma ville inte åka själv. jag är den enda som är hemma, så då fick det bli jag som haka på. vet inte när jag är hemma igen..

ska kolla på melodifestivalen kl 21 ikväll. kvalomgången. ska bli intressand, har hört att det ska vara en del nakenchocker *S* as usual =) heh.. se hur låtarna är, inte hört dem innan. hoppas nån är bra iaf.. hoppas hoppas.. svarar på alla frågor lite senare och så kommer jag väl uppdatera lite mera så smått sen... om jag orkar dvs..

kram så länge!...
#1 - - matilda:

fina bilder!

#2 - - Pernilla:

Förresten hur gick du större bild på profil foto på dig? Förstår du vad jag menar? :)