Dagens nytt..

Ja idag var det tisdag, trodde det var ons? iaf då ja pratade med bror min. Att man alltid bli så förvirrad då det gäller dagarna? Önskar att ja kunde hålla reda på dem lite mer.. Anyway. Kom på att det redan gått en vecka sen mormor begravdes, tiden bara rinner iväg. Får se om jag orkar åka ut till graven denna vecka, vill se om stenen kommit upp.

Har legat hela morgonen i sängen. Har inte kunnat röra mig, haft ont överallt. Sen på det så hade ja en hemsk huvudvärk. Tillslut kunde ja inte ligga kvar i sängen, för ryggen värkte så mkt. Bytte från min säng till killens, men det hjälpte inte alls. Blev snarare värre. J fick komma hem på lunchen och gå ut med hunden, eftersom jag inte kom upp ur sängen. Älskar honom såå mkt, jag gör verkligen allt för mig. Ställer upp, även fast han är trött själv. Jag är så glad att jag hittat en sån bra kille, som förstår mig. Känns så jäkla bra.

Käka mina tabletter, så värken börjar släppa nu. Huvudvärken är iaf borta. Alltid någe. Händerna är svullna och värken i armarna börjar ja bli van vid, hemskt att säga så. När ja sitter vid datorn så sitter ja alltid i kors med benen, men ja kan inte det då ja har ont. det börjar lixom värka, där benen möter varandra. Ja gör ändå det och måste byta sida varje minut. Man är så envis ibland å ska bara sitta som man brukar, normalt sätt..

Måste tacka för alla gulliga kommentarer som jag fick ibland. Det är för dem som jag är kvar och bloggar. Känns inge skoj då man får så mkt negativt och då människor klagar på mitt sätt att leva, göra saker etc. Detta är ju ändå min blogg, den faller just mig i smaken. Sen behöver inte alla gilla det. Men man behöver ju inte vara elak för det?

Nej nu ska ja fixa ett kollage till tror jag =)
#1 - - Matilda:

ha en bra kväll!

#2 - - Sinne:

Huvva, låter inte alls som att du haft en bra dag! Hoppas det är bättre nu i alla fall :) Usch, det finns så mycket elaka människor både på nätet och i verkligheten, förstår inte hur dom orkar?

#3 - - Christelle:

grejjen är ju den att ja har ju näringsbrist å sömnbrist. inget skämt alltså..
va kostar den? å hur mkt får man då?
Men åh, då skulle det ju vara ännu bättre om du fick prova det! Det skulle bli 3 flugor i en smäll ;D Jag vet inte riktigt vad det kostar men jag kan fråga henne så fort hon kommer hem! :)

#4 - - C:

Ja jag blev så himla deppad av svaret för det var verkligen ett bestämt nej. Hade verkligen velat jobba där. Det va ett ekonomijobb på ett företag här i stan. Men oftast vill dom ju ha folk med rätt utbildning först och främst :-/ Känns hopplöst. Så många nej som man får när man söker.
Vi var i Skinnskatteberg, Rs pappa har sin husvagn där i riddarhyttan och där finns det flera små sjöar som man kan fiska i. Vi var där för några dagar sen också och fiska o grilla. Gjorde upp eld o grilla. Det är så himla härligt o va ute sådär en hel dag i naturen. R åker ju rätt så ofta och nu har ja börjat haka på när ja mår bättre. Förr hade ja bara blivit sjuk direkt av kylan. Vi fick tre regnbågslaxar förra gången vi åkte men idag nappa det inte alls?
Å va jobbigt att du har ont hela tiden. Fan, det måste bli bättre! Sådär kan du ju inte ha de! Inte kul att höra att du har ont. Håller tummarna för att de blir bättre snart. Och det där med elaka kommentarer.. man undrar verkligen hur folk orkar hålla på? Har dom inget bättre att göra än att sitta och störa sig på andra och klaga? Lägga sig i sånt som dom inte vet nått om. Suck. Trist bara för man e så utsatt när man är sjuk. Man orkar liksom inte med mer skit. Jag har också fått en och annan trevlig kommentar.
Guud ja e så trött nu efter all frisk luft och dessutom gick vi upp supertidigt imorse (7) för att komma iväg i tid. *zzz* Blir sängen och desperate housewifes sen lär ja däcka.
Sitter o smuttar på en underbar drink här bestående av fun light saft och 35 järndroppar. Har fuskat som fan med att ta järnet så ja har typ svimningskänslor och är så jävla yr emellanåt. Måste bättra mig. Ska kolla upp möjligheten att gå på yoga nånstans för att komma i balans med kroppen igen efter allt som varit. Älskar yoga. Den träningsformen passar verkligen mig. Tränar du nått utöver vattengympan du går på nu? Synd bara att de e så dyrt.
Kram C!

#5 - - C:

ah förresten, ja ska lägga upp kort på väskan nu tänkte jag.

#6 - - Justinmathilda:

Great site. Good info