Då gick solen ned även idag...

image1663
Ja då gick solen ned idag igen. Fick se en fin solnedgång från brorsas fönster, jag var ja inte seg å fota självfallet det *S* jag fotar fasiken allt =) Blev 1-1 i fotbollsmatchen. En bra match ändå. Va roligt å sitta i soffan och kolla på hans widescreen skärm. Han beställde ju matchen via internet, men det gick jättebra faktiskt. Tog med min äppelkaka som jag bakade idag och den försvann relativt fort. Ja halva iaf *S* Skalade äpplena och då kunde ja faktiskt äta den, så glad! Va sååå gott med äpple...*mums* (varit allergisk mot det, det senaste året).

Har varit en tung dag med en massa krångel och dåliga besked. Sen är det dessutom en vecka kvar till begravningen idag. Usch känns tungt. Vill inte gå, det är känslan. Vill inte riva upp alla sår som jag försöker att läka. Ska träffa prästen nu på tors och sitta och prata om vad som ska sägas under begravningen. Hur ska jag veta det? så svårt.. Vill inte oroa mig om det, men det är ju klart att jag gör det iaf.. Så typiskt mig. Försöker att se saker och ting positivt, men den senaste månaden har inte alls varit lätt. Vänder sig i magen på mig då jag tänker på det. Kommer då å då, den där känslan, obehaget. Men det är ju bara att leva med det, mer än så kan ja ju inte göra. Kan ju inte ändra på det som varit, det som hänt. Även om jag skulle vilja det av hela mitt hjärta. Saknar verkligen min mormor, så himlans mkt. När man är van att prata med henne varje dag och att hon finns där. Känns så jäkla illa. Fick nya minnesgåva, så det kändes i hjärtat igen. så sorgligt.. Så himlans jobbigt, Känslosamt.

Nej nu är det dags för sängen, är helt slut..

#1 - - julia:

härliga bilder du lyckats ta ! :)

#2 - - julia:

hihi , precis :D

#3 - - Mariiiiiiiiie:

Om du får en bra präst som vi fick då farfar begravdes så kommer allt att lösa sig me va du ska säga... dom e vana vid sånna saker... d kommer att gå bra gumman.. kram på dig.. =)

#4 - - Jörgen:

Jag har bytt adress till min sida...check it out! :-)

#5 - - Sandra:

Åhh vilka fina bilder, verkligen vackra!

#6 - - Anonym:

obehagskänslan sitter kvar ett bra tag, tyvärr. Som du säger, är bara acceptera det hela och låta den komma när den kommer.
Vi fick oxå ha ett sånt möte. Eller ja. Ja pratade med honom på telefon, så träffades vi innan. Han gjorde ett jättebra jobb.
Gumman. Det kommer kännas bättre när begravningen är över. Och din mamma jobbar på skatteverket, och du kan inte ana hur mycket det underlättar. Så då behöver inte det komma ett år senare för dig.

Hoppas du sover gott o att det blir en bätte dag im! kram kram

#7 - - Anonym:

allt e bra med mig. suttit o kollat på tv samtidigt som ja pluggat. Bra kombination ja vet! *skratt* nu ska ja knyta mig o försöka flörta chilli att sova med mig.
kram kram

#8 - - ENGLAVAKT:

åh så vackert :)

#9 - - carro:

ja verklige!:)

åå vilka fina bilder!

#10 - - Olessia:

Alltid lika bra bilder =) jag är imponderad. Jag vet exakt hur det känns att förlora någon =/ hatar begravningar, men tänk på att då är det sista gången du får säga farväl och säga de ord du inte hunnit på hennes begravning, exempelvis att du älskar henne.

#11 - - Matlda:

så vackraq bilder !, hopppas du sovgott !

#12 - - Camilla:

Gud va vackert:-D