Besvikelser kan slå hårt ibland...

Ibland så kan man bli så jäkla besviken. Är det för att jag själv sätter upp så höga förväntningar eller är det för att jag faktiskt tycker att ja förtjänar bättre och blir så otrevligt behandlad (ibland)? Vet att jag sätter upp höga förväntningar, men jag vill ju ha samma villkor.. Man hjälper varandra, man gör saker åt varandra, man lyssnar på varandra etc.. Varför blir ja så ofta besviken då? Ledsen eller arg? Ska ja inte kunna förvänta mig mer?

Jag är ju expekt på att sätta krav på mig själv. Trodde ju aldrig att ja skulle vara sjukskriven såhär länge. Snart har ja ju kommit upp i ett helt år? helt sjukt. För varje sjukskrivningsperiod så hade ja ju förväntingar om att ja skulle må bra innan den va slut, men varje gång så gjorde ja mig själv besviken för att ja inte var det. Är så van vid att ha en massa mål, så jag glömmer bort vad som är realistiskt och inte?.. Ibland iaf..

*funderar*
#1 - - Anonym:

Gumman. Du ska kunna ställa krav på folk. Sedan kanske dem har anledningar att göra som dem gör. Men det är frågan om det är nåt du orkar med i dagsläget. Kanske kan låta dem reda ut det, och sedan träffas åter igen?
Gumman. Det måste få ta den tiden det tar.Det bestämmer din kropp.Om det så tar 2,5 eller 10. Det kan man lita på iaf. Din kropp och ditt jag är det enda omkring dig som du vet med 200 % garanti att den inte jävlas med dig för att! *s*
Ska bli skönt att träffas im. : )

#2 - - Helena:

Fy vad det låter trist, men det är klart att man hoppas på att det ska ha blivit bättre från gång till gång.
Men min mor brukar säga att allt har sin gilla gång.
Inte alltid kul att höra.

#3 - - Raymondvilje:

Great work,webmaster,nice design!