Älskar bilden..

Gillar denna bild skarpt. Tog den igår på skogskyrkogården... image1761
Dagen har varit ganska så lugn. Har sovit en massa, sov ända till 11.Men ja somna tidigt. Sen har jag orkat varit vaken hela dagen. Varit seg, men det har fungerat ändå. Däremot så har jag haft väldigt ont i kroppen. Värkt som satan. Just armarna och benen. Sen så har J inte kunnat röra på mig, varken igår kväll eller idag. Det gör för ont. Lixom om han vill hålla om mig så gör det ont? Förjävlig den känslan. Orkade knappt tvätta håret. Blir för jobbigt att ha armarna uppe i luften, så tragiskt. Men nu kommer väl allting efter den jobbiga veckan. Börja ju redan igår, men då igorera jag den. Nu kan man inte strunta i den lägre, så det känns som..

Ska ut med hunden nu, sen så ska jag ta och lägga mig  i sängen. förhoppningsvis så somnar ja lite tidigare idag, så jag orkar upp i morgon en vettig tid. Ska skriva brev åt mormors vän. De som hade varit vänner i 75 år. Hur skriver man ett sådant brev? Jag hoppas det går bra iaf. Ska försöka åka till farsta också, fixa tackkort som ska ut till folk. Var ju en del. Så ja får se vad jag kan hitta.. Om jag orkar dvs..

Men nu så ska ja klä på mig. Får inte bli för kall, då kan jag inte röra mig för det. Så på med kläder blir det nu.. Kram så länge och tack för idag...
#1 - - Jennie:

bilden var fin :)

#2 - - Anonym:

Hoppas du får sova och att värken är borta till im. Ja ger upp nu ja med, måste ju upp imorgon och börja ringa omkring för att veta vart ja ska. Ska ut med en tekniker, men inte fått tag på honom igår eller idag. :(
Höres im! Massa kram!

#3 - - Carl-Johan:

Aha.. usch vad jobbigt gjort av Opera med säkerhetskoderna :( Synd att vi har bloggarna på olika sajter :( Låter jobbigt det där :( Du kan ju alltid maila som alternativ om du blir less på säkerhetskoderna.

Japp. Och det var ju cupen, så nu är det färdigspelat för DIF där. Nu är det bara Allsvenskan som gäller. Inget europacupspel ens i sommar. Men men, det kommer flera år :)

Aha, man kan köpa enstaka matcher? Så kunde jag göra förut (år 2003) när vi hade Viasat Digital hemma. Vi hade parabolantenn. Man fick ringa ngt telefonnummer och knappa in siffror för att beställa att se nån match man var sugen på :)

Nu ska jag käka en försenad middag. Pastahjul med skinka :) mums! Kramis kram

#4 - - Linda:

Jätte fin bild :)

#5 - - alicia:

jättehärlig bild :)

#6 - - Sweet Sabine *:

Bor du nära skogskyrkogården?
Det ligger väl mot tyresö å det va?

#7 - - Helena:

Det låter inget vidare att ha ont i kroppen.
Är det något som går över? Hoppas för jag skulle inte vilja byta. Man borde uppskatta kroppen mer när den är frisk och kry.
Hoppas att du får sova gott.
Kramis

#8 - - carro:

Jättefin bild : )

#9 - - Anonym:

åh, vad fin den är

#10 - - carro:

gud så fin bild !:)

#11 - - Helena:

Vacker bild!

#12 - - hannahsthlm:

åhh..vilken fin :-)!

#13 - - Matilda:

härlig bild!

#14 - - Camilla:

Coolt med de där träden i bakrunden.