Today, Yesterday

Idag va ja trött då ja vakna. fy fasen.. Vakna av mig själv. Magen kändes orolig för ja skulle ta mig till tandläkaren.. Usch. det är så himlans otäckt att åka dit. Att ha någon som pillar i munnen på en.. nej usch. Ja ryser då ja tänker på det.. sånt är inget för mig kan ja ju säga.. Men ja måste ju säga att min tandläkare är guld värld. Finns nog ingen snällare och omtänksammare än henne. Hon tar verkligen hand om en och ser till att ja mår bra och så. dvs att ja inte svimmar eller dyligt.. Idag skulle hon pilla på en tand och sen så skulle vi fixa bettskenan. Problemet är ju att ja har sån låg smärtgräns att ja måste ta bedövning, och det är en massa bedövning. När ja går därifrån känner ja oftast inte halva mitt ansikte.. hysteriskt, men ja måste ha bedövning. Men idag funka det inte. Ja spände mig så mkt så hon fick inte in nålen i tandköttet. Jag var som sten.. så hon fick byta till någe annat. Tacka fasen att man känner sig så snurrig. Å så svettas jag så mkt. så när jag går därifrån så är stolen blöt. Mina kläder är blöta. Fan sådär mkt svettas ja inte ens då ja har gympa.. heh.. helt sjukt.. men ja spänner mej så mkt under de där 30min att ja kan slockna så fort som hon är klar..

har tvättstugan nu å ska kila ut med hunden på en gång hade ja tänkt.. så är ja klar med det.. d blir finemang... Johan ska på intervju ikväll så ja vet inte va vi ska äta. får se hur ont ja har sen när bedövningen lagt sig oxå..

Igår va vi förresten hemma hos bror. johan skulle hjälpa honom med datorn, men det blev så att vi va där i över 8 timmar.. tiden gick så fort. Jag och mamma tog en långpromenad på över en timme. Jobbigt som satan å gå nere i skogen, för inget är plogat där (när man går framåt så åker man bak samtidigt) så det blev bra träning det där. vi käka hemma hos brorsan. han å johan åkte å hämta pizza å pasta till mej.. putte bjöd eftersom han vann 4200 i lör.. han har sån jäkla flax då det gäller spel.. Sen hade ja myror i arslet och kunde inte sitta still, så det slutade med att ja städa hela puttes lägenhet!! inkl fönster.. damma å hela grejjen, gjorde om i hans bokhylla-> ja ni förstår som ja höll på.. Helt sjukt då ja tänker efter. sen om det inte va nog så gick ja ut med hunden en lång promenix till och sen så börja ja lägga puttes puzzel som han fick av oss i julklapp. det är svårt att lägga det, för man har ingen bild om hur det ska se ut. man ser bara vettskrämda människor på stranden, så ska man bygga vad det är de ser.. så det va jäkligt svårt. Ja började med att dela upp bitarna efter färg, 1000 bitars puzzel.. ja hade så ont i nacken sen.. 3 tim senare så drog vi hem.. kanske hade lagt 250 bitar då.. ganska så bra ändå tycker ja själv.. roligt är det oxå.. inte var dag man lägger puzzel..

nej nu ska ja kila ut....