Sommarlängtan...

image1333
Jag längtar verkligen till sommaren. Obeskrivligt mkt.. Man börjar få försmak och nu vill man bara ha mer.. Vädret igår va ju toppen och idag är det inte mkt sämre. Jag hoppas det håller i sig någon dag till iaf.. Helt sjukt att det är 1 april nästa söndag, redan!! Tiden går för fort måste jag säga!!... Hoppas inte sommaren försvinner förbi lika snabbt..
#1 - - Karin:

fina bilder:)

#2 - - Nikki:

Va skoj. Verkligen söta små skor du hitta. Ja ska nog lyda ditt råd och köra på ballerina. hehe. ja har inte fastnat för det ännu... har med mina vader att göra. helt klart... *suck* varför ska dem vara så tjocka?
Ja börjar klockan 8 men linjen öppnar klockan nio. det e bra för med tanke på tunnelbana o pendeltrassel så är det skönt att inte kunderna sitter o väntar klockan 0800 på morgonen. hehe.

#3 - - Madeleine:

Zara är underbart :)

#4 - - Nikki:

det är verkligen skönt väder. njut du! ja satt ute och åt en smörgås på lunchen. perfekt. hehe.
Jo, ja ska... Ska kika förbi din sko nån dag.

Ja oooo ja! ja vet inte om ja ska ha den bruna som ja la upp för nån tid sedan... den klänningen blir fett snygg med leggnins och gulklackar... så har man guldskärpet... ja får ta o lägga upp en bild på den svarta ja hade på kryssningen så får du hjälpa mig. haha.

#5 - - Madeleine:

ja verkligen, synd att de är så dåliga på att sprida sina butiker i Sverige

#6 - - Madeleine:

haha ja verkligen :)...hoppas den dagen är snart