Shopping / Vår..

Tjo hejsan..
Ja då va det redan fredag igen. Snabbt det har gått denna vecka,... tiden bara flyger på.. Imorgon åker Annika hem från Thailand, men redan ikväll flögs hon till Phuket för att sen ta flyget hem i morgon dåra.. Hoppas hon hann se lite av området..

Själv så har ja sovit lite bättre än igår, men inte så många timmar.. Men det gör inget.. Ja känner mej iaf piggare än igår. Imorse var det däremot segt. Klädde på mig och kilade ut med hunden och sen så kom Putte så vi käka frukost... Sen så knata vi ner å tog ut pengar och så plocka Johan upp oss.

Vi åkte sen till frösundavik där de hade en najs rea *ler* Så ja lyckades få med mig hem några plagg *glad* Men det va ju så mkt folk och inga omklädningsrum.. men men.. Det gick ändå *ler* Klämde in mej i ett hörn.. Jag förbaskar mig däremot att jag lämnade en kjol. som en puffkjol, kort med fickor.. najs som fan.. kosta inte så mkt heller. men det kändes inte som om ja kunde prova den med rättvisa.. så då valde ja bort den (för att sen ångra sig!! suck!!).. Johan och putte blev snabbt klara för det fanns ju mest tjejkläder.. Men de kom aldrig därifrån iaf. för helt plötsligt va kön enorm.. men det va perfekt.. ja tog min hög å då ja kom till dem så va de nästan framme *S* sen när vi gick så va den hemsk. kön alltså.. kunde ha gått där inne nån timme till. då kunde man köra en grundlig genongång.......... =P

Sen åkte vi till Kista.. Käkade lunch/middag... Pasta för min del, så jäkla gott!! Sen hann ja springa in i lite affärer på där oxå. najs najs najs.. sen åkte vi hem, lämnade Putte...

image1119Tog sen en promenad med hunden, det va ju så fint väder.. vårväder.. Najs!=) Så det va en skön promenad måste jag säga. Får hoppas att det håller i sig. Det värsta är ju att ja läste på nätet att pollen skulle ju komma på en gång.. fan fan fan.. då måste ja ju ta de där tabletterna och då blir ja ännu tröttare..

Nu ska ja strax kolla in let´s dance.. Jag hoppas verkligen Brandeby åker ut ikväll, är ju inge skoj längre.. Förra veckan åkte ju en av mina favoriter ur.. fan va besviken man blir. Han dansar ju inte ens.. så det känns inte rättvist.. se om man blir irriterad ikväll eller inte.. ja hoppas hoppas han åker..

Å, en ja känner har är gravid, så roligt för hennes.. hihi, hoppas det kommer gå bra!! Rolig nyhet måste jag säga.. Härligt...!

ciao