Promenaden på stan/på kvällen

image1191image1193image1192



Igår så mötte jag Annso efter att jag varit på hela kroppen. Möttes vid Medis, sen slingra vi igenom bakgatorna ner till ringvägen.. Så gick vi ner mot Hammarby sjöstad och tog båten över till andra sidan. Mysigt värre. Solen sken som satan. Men då vi kom över till andra sidan så fanns sen ingen sol. Så vi hoppa på tvärbanan och åkte hem till mig...

Laga mat, potatis i ugn. sen GRILLA vi kyckling på balkongen *ler* och till det så hade vi fetaostkräm och en god avokadosallad till. så jävlans gott måste jag säga!! Sen vart vi såå mätta. Men vi klädder på oss kläder och så tog vi hunden med på en promenad till. Den vart ju inte lika lång som den vi gick i måndags, men det tog iaf en timme minst att komma runt, och då gick vi ändå snabbt, sprang lite, studsa lite *Asg* Va så himlans skönt, men sen så va vi jäkligt trötta.

image1194

Vi satte oss å kolla på Desperate HouseWifes.. Sen så åkte Annso hem, följde med henne till tuben, gick en promenad med hunden och sen så va ja nere i tvätten å krångla.. Men du behöver ja inte tvätta igen förrän nästa vecka, så skönt att ha det avklarat!! Gick å la mej, missade idol (så irriterad).. har missat vartenda program som ja brukar kolla på denna vecka. glömt bort dem av nån anledning..? Låg i sängen och kunde inte somna? va så trött, men det funka inte? ja hajjar inte? gick upp och drack lite te vid 2 tiden i natt, sen slockna ja på en gång.. så det va ju skönt... Alltid någe...
#1 - - Nikki81:

Annso ser jättefräsch ut! Du får hälsa henne så mycket! har hon gått ner ännu mera??? Like kul.. era kläder matcjar varandras. haha. bra jobbat med massa promenader... e väl ca 350 ckal per en timmes promenad... en pizza e väl 500... ; )

#2 - - Nikki81:

Gud va skönt för henne att hon kommit in i det. Kommer bli så bra så bra! haha, va skoj.. hehe. Men det är ju så. Ja vet med mig att ja tar inspiration från dina outfitar ofta, så kanske det blir att man tänker i samma banor tillslut! *skratt* nä nu är det dags för spinning! Höres senare ikväll! Jo ja tror chili kommer klara det bra, men hon kommer bara vara riktigt sur på mig bara... *suck* ; )