Max 3 tim sömn..

Jäkla dag det varit. Sovit knappt tre timmar.. Jag är helt väck just nu.. Varit ute med hunden två ggr på promenad. Sen åkte ja till farsta.. kollade bara där en snabbis, mer orkade ja inte. Men ja hann ju se en massa najsa saker kan ja ju säga,.. usch vill shoppa... =/ hitta verkligen en massa, men det är väl typiskt då man sagt att man inte ska handla..
Solade!! så jäkla härligt, men det va svårt att ligga där.. Gjorde ont överallt. För hårt... Men ja ser skillnad på en gång, så jäkla skönt. sola bara 15 min. mer orkade ja inte..

Annika hade köpt en massa, haha.. hon kommer väl lägga upp allt på bloggen sen, men hon sa att hon hade problem med att få igen packningen *Asg* Jamen kan man shoppa, så ska man =) Sen är ju allt så mkt billigare där nere oxå, så då ska man ju passa på definitivt.. hihi.. Fasen hon kommer hem om två dar, tiden går så snabbt..

så nu har man käkat oxå. Gott med mat i magen, men ja blev så himlans trött... mer än innan.. ska försöka hålla mej vaken så att ja kan somna gott ikväll...imorrn har ja lite planer *Shopping* hehe.. det är så sant.. Bror kommer hit efter jobbet och sen bär det av *ler* Jag hoppas ja hittar några fynd.. *Hoppas hoppas hoppas* Johan är ju ledig i morgon, så skönt. Så vi kan ta det lugnt. Men sen på kvällen så blir jag själv.. Tid för å pyssla lite och ta det lugnt.. På lör ska vi till Eva å Håkan. Håkan fyller år.. Det ska firas och sen på kvällen är det ju schlager final *tjooo hoo* hihi.. najs.. blir en go helg..