Läkarbesök, röntgen..

Ja då har man varit krasslig i nästan en vecka.. varit lite till å från hela tiden.. Ibland så känns det som om jag mår lite bättre, men nån timme senare eller så, ja då är man tillbaka på ruta ett igen.. Har inte sovit så bra i natt, svettats och frysit om vartannat.. Så vakna jag vid 7 tiden imorse.. Kunde inte somna om, så då tänkte ja att ja lika gärna kunde gå ner till läkarn..

Kom ner vid 8.. Kön slutade då en trappa ner?? Va så mkt folk där, helt sjukt. Oroa mej på en gång att ja inte skulle kunna komma in, för ja skulle ju till en specifik läkare. min läkare. Å det är nr lappar in till varje läkare.. kanske bara 7 st på varje.. men ja kom iaf till min läkare.. så det va ju bra.. Satt å läste, va ganska så skönt..

Kom iaf in och hon klämde på mej, så ont.. Fick ta blodprov och streptokockprov.. ja kunde ju redan sagt till henne att ja inte hade halsfluss.. men det är väl iof bättre att ta det säkra med det osäkra? Fått virus iaf.. Ovanligt värre.. INTE!! Fick nya tabletter för min magkatarr som är starkare, måste vila och sen så fick ja även tabletter för mitt illamående..

Som om det inte var nog så fick ja en akutremiss och fick åka till farsta och ta röntgenbilder.. Stående och liggande.. tjoo hoo.. Fick vänta över en timme på att komma in där oxå.. Men det va ju snabbt över iaf.. Sen ringde min läkare nyligen oxå och sa domen.. Ja har fått förstoppning i tjocktarmen oxå.. Of Course.. Så ja har fått tabletter för det oxå.. Det är ju skrattretande.. allt på en gång..

Så ja ska ta å kila ner till apoteket nu och hämta ut allt.. se vad som händer sen.. hoppas det löser sig.. Sen så ska ja ta en skönt eftermiddagslur för jag är helt och hållet slut!!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: