Inspirations tripp..

Tjobalåba...
Ja då börjar man inlägget med hur trött jag är (som vanligt).. Kom iaf upp strax efter 10, bad Johan ringa och väcka mig - vilket han gjorde.. Skönt att komma upp lite tidigare, men just nu känns det inte så muntert, men tankte på hur trött jag är.. Ont i halsen har jag och magen är öm... Får se hur ja mår i morgon, annars så måste ja planera återbesök hos läkare på tors.. *sucka*

Ska ta å klä på mig och kila ut med hunden, sen så ska ja åka till Farsta en snabbis. Tänkte kolla runt där, se om ja kunde hitta mej någe som ja kunde köpa (när pengarna rullar in)... ta mig en solning oxå.. (Om ja orkar...) Sen efter det så ska jag till hela kroppen, det är dax för sjukgympa.. Sen ikväll så ska ja fortsätta med min städning och sen ska ja kolla på en massa serier med Johan. redan bestämt.. heh.. sen är det ju självfallet Desperate housewifes som gäller och american idol... Se hur länge ja orkar vara vaken..

image1277Upd: Jag ångrade mig. Ja ska bara sitta här och ta det lugnt innan ja ska till hela kroppen. Tror detblir bäst så. sen Solningen kan jag ta i morgon då ja ändå har tandläkaren bredvid solakuten.. så hinner ja hem sen lagom för att gå ut med ludde och sen möta Marie i stan.. Sen på tors ska ja till hela kroppen igen, men på eftermiddagen är ja ju fri från aktiviteter, så då kan ja åka till farsta. Om ja inte tar det på fre.. Ska först till frissan och sen så ska ja väl hitta på någe där oxå =)

men nu är det slappa som gäller..

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: