Härliga promenad...

image1178

Hej och hå!!
Ja det va en härlig promenad som vi tog igår.. Tog över 2½ timme och vi va ju ganska så trötta då vi kom hem, för vi gick ganska så fort.. Hunden han va trött oxå, tvärdäcka.. Ja den första delen gick det riktigt snabbt... Kom ända ner till djurgården och vattnet. så fint där. Gick igenom alla ambassader och kolla. Har aldrig gått igenom där.. Så det va skoj. Gick förbi soap bar och de har satt ut stolar och bord, ja då är det definitivt vår *ler* hihi.. så jäkla najs.. Detva väl en 10 grader igår då vi va ute. Hur jäkla najs som helst måste jag säga...

Nu ska jag gå ut igen *ler* Dax för promenad med hunden.. Ska bli så skönt. Solen skiner och fåglarna kvittrar.. hihi.. härligt härligt!! Sen så ska jag in till hela kroppen för att köra ett vattengympa pass och efter det ska jag möta upp annso i stan så ska vi gå å sätta oss vid vattnet och fika.. Sen ska jag hem till tvättstugan.. tjooo hooo.. inte!! men det måstes..

Nej nu ska jag sätta fart, se om det kommer mer uppdateringar senare...
#1 - - anna:

Jag gick igår morse.. men kom precis hem efter en vårpromenix :) Men det blåste lite kallt.. jaja ska inte klaga våren är ju här!

#2 - - Tomasmarita:

really good site!!