Ebba Von Sydow

image1355

Läste på Aftonbladet.se att Ebba hade blivit petad från sin plats som Redaktörs chef efter ett tags missnöje. Vilket Ebba verkar helt främmande med. Blev faktiskt förvånad överhuvudtaget, jag menar, det är ju ingen liten förändring. Så här skrev hon själv om alltihopa:

 

Bloggläsare - ni kommer inte bli besvikna!

YES, så var nyheten ute! Så spännande! Vad kan jag säga? Det var inget lätt val, men jag brinner för nätet. Och det går inte längre att behandla som ett "sidoprojekt", så att sätta ihop en hel redaktion från scratch är ett jäkla drömprojekt. Alla bloggläsare, ni kommer INTE att bli besvikna. Nu bygger vi upp en snygg, smart, rolig, inspirerande lifestyle-galleria med hög trendfaktor där du snabbt och enkelt får stenkoll på det senaste. I augusti lanserar vi, men redan de närmsta veckorna kommer det att hända grejer... Watch out!


Hon har ju en bok också som hon har släppt. Funderar på att köpa den, bara för skoj skull. Se om det kan vara rolig läsning. Någon som har den, Ebbas Stil?? (bilden till vänster)..


Handling: Vilka är de nya stilikonerna? Varför blev det plötsligt accepterat att betala över 3000 kronor för ett par jeans? Finns det verkligen tjejer som är beredda att spendera drygt 50 000 kronor på en handväska? Vad är det för skillnad på skor från Jimmy Choo och Manolo Blahnik och vilka föredrar Jennifer Lopez?

Svaren får du i den välkända modejournalisten Ebba von Sydows praktiska, personliga stilguide om ungt mode, internationella kändistrender och den eftertraktade glamourstilen. Ebba delar med sig av sina bästa och sämsta klädinköp, lär dig att bli en smartare shoppare genom att undvika de vanligaste fällorna och listar sina favoriter inom skönhet, hår- och hudvård. Boken är späckad med snabba, enkla stilknep och roliga fakta om vilka produkter och märken som kändisarna föredrar. Dessutom intervjuas några av Sveriges främsta experter inom områden som lyxig shopping, jeans, smink, styling och konsten att handla och sälja kläder på Internet, utan att bli lurad. Ebbas storasyster Amy har illustrerat boken med inspirerande akvareller på plagg, skor och accessoarer, som kompletterar bilderna på trendsättande Hollywoodstjärnor - och på Ebba själv.

Ebba von Sydow är född 18 februari (en dag efter Paris Hilton), 1981. Efter flera år som modejournalist, krönikör och redaktör för Expressens fredagsbilaga är Ebba numera chefredaktör för Vecko Revyn. Ebbas stil är hennes debutbok.


Mina fina kommentarer
Postat av: Nikki

ja ska inte till banken idag... Ja ringde till min kära bankkvinna Erika och hon överförde lite pengar så att ja kan klara mig i helgen... ; ) men onödigt att hamna i knipa.. så ja väntar med klippningen. Tom Domme kommenterade att jag måste klippa mig för det var jättelångt. hehe.

Puffen har gömt sig säger du??? Sicken en. Inge bra! ; )
Hoppas du blir bra till lördag iaf.. Snart är det kalas.

2007-03-29 @ 16:16:07
Postat av: Emelie

med Ebbas bok kan man faktiskt fördröja några timmar, riktigt rolig läsning =)

Postat av: Sofia

Har inte läst boken.

Måste säga att det är SÅ roligt att hon blivit degraderad och försöker släta över det. Som att man inte hellre är chefredaktör än webansvarig. Bite me Ebba! :D

2007-03-29 @ 19:08:26
URL: http://newdress.blogg.se
Postat av: madde

jag har köpt boken och jag tycker verkligen att den är bra, man får lite sköna tips, fina bilder och man blir faktiskt lite inspererad. köp

2007-03-30 @ 11:17:45
URL: http://citytjej.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: