Yes, han startar inte!!

image1944Måste säga att jag är liiiite glad just nu. Äh va fan, jag är överlycklig =) Läste just på aftonbladet .se att Zlatan kommer att sitta på bänken. Han startar inte. Förhoppningsvis så spelar han inte alls, det vore ju underbart. Jag önskar att den "gamla Zlatan" kom tillbaka. Saknar den gamla attityden och även hur han spela förut. Det vore ju trevligt om han faktiskt ville spela med laget, fotboll är en lagsport (om han inte visste det)... Men som sagt, se vad som händer.. 
#1 - - Annie:

nej för fan. Zlatan rocks! Han e den enda som kan vända en match på egen hand & efter att ha sett den senaste presskonferansen med honom ser man att han har glädjen tillbaka!

#2 - - Maria:

Zlatan är tillbaka, i full kraft!
Han vill visa för sina fans att han verkligen är det, känns surt då att en spelsugen världsstjärna inte ens får en chans från start.
Men vi får se..

#3 - - Skyler:

håller med. gamla zlatan kan jag sakna men som de spelade idag (ja första halvlek iaf) så saknar jag inte honom nån stanns.

#4 - - Nathalie:

Haha ehm, har 2 av er ingen koll alls? Klanka inte på Zlatan, ni har ingen rätt att snacka om en "gammal" eller "ny" Zlatan och att han ska vara som "förut" det är ju patetiskt. Han är sig själv, säger vad han tycker och tänker och står för det. Det är klart det är svårt att känna kärlek för laget&tränare när han blir kickad ur laget för en skitsak. Och samtidigt är det sant att han spelar för folket & ungdomarna, det är ju faktiskt _trots allt_ dem som är framtiden. Så ni har ingen koll på vilken fakta&sanning det ligger i era åsikter om honom..

#5 - - Hanna:

tkr det e tur att han inte starta. jag gillar honom inte alls, han och sin pojk-attityd! väx upp för fan..

#6 - - Maja:

Vad är det med honom nu som du inte gillar då?