Tjingeling!

Ååå ännu en uuuunderbar dag!! Så varmt och skönt. Synd bara att jag inte mår så himlans bra idag. Det kan ja ju inte påstå.. Huvudet är knas, har ont i ryggen å mår illa konstant.. Ja måste dricka mer vatten idag.. men illamåendet sätter ju stopp för det *suck* jaja.. det är iaf varmt =)

idag så ska vi ut till båten igen, fira killens mormor som fyller år idag på nationaldagen.! *hurra* har köpt en massa grejjer till henne från åhlens olivsortiment.. sååå underbart. är tvål å olika lotion´s. dem är hur bra som helst faktiskt. Ja hoppas hon blir nöjd med dem...

Sen så ska ja över till Crille.. Ska hälsa på Wille och så ska vi troligen grilla i tanto och sen på det så ska vi hem till honom å kolla på matchen!.. sååå roligt!! va så länge sen ja träffa dem (nyår).. alltihopa då.. crille träffa ja sist den dagen mormor dog.. i april dvs.. ska iaf bli skoj å se dem och det lilla knytet. tyvärr så har inte mitt paket kommit från hm än som ja beställt. fullt med bebis saker.. men så måste ju en faster göra *S* skämma bort sin brorson =)

Nej nu ska ja sätta fart, ska duscha och ta en promenad till med hunden.. sen ska han åka över till mammsen å vara där.. så skönt att slippa tänka på att han kommer att vara själv så mkt idag.. nu tar hon honom, så får han både komma ut å roa sig  + ha sällskap.. skönt!!! hade det varit på landet hade han ju kunnat komma med, men på en segelbåt.. liiite svårt.. trångt som det är å han skulle säkerligen bara trilla i sjön!! Men fullt upp idag iaf!! tjjoooo hooo.. så det blir nog ingen uppdatering ikväll.. tror inte d.. kommer vara helt slut..

Mot djurgården.............
#1 - - Sandra:

Låter som om du kommer få en toppendag!:) Drick mkt vatten o knapra i dig några ALvedon :)