Längtan är stor...

image2194
Ååå idag har ja gått å tänkt en massa på Grekland. Om två månader åker vi dit. Exakt på datumet. Ska bli så skönt.. Men nu så börjar ja ju oroa mig om min hund.. Självfallet. Alltid ska jag tänka på någe.. Han kommer vara hos min sambos föräldrar.. De bor på landet så han får ju springa hur mkt som helst. Men han har aldrig blivit lämnad hos dem, han har inte heller varit utan mig i två veckor (å ja utan honom).. Usch ja kommer sakna honom så jäklans mkt.. Samtidigt är det ju skönt att få semester.. Å bara komma bort från allt. Ja längtar till poolen och spa behandlingarna.. Å så den goda maten, strandpromenader, underbara solnedgångar, romantik, lugn.. Ja det är en massa. Bara komma bort för ett litet tag å få en paus.. Ja längtar så ofantligt mkt.. Men det har ju redan gått 4 mån sen vi boka.. inte långt kvar nu..
#1 - - Erika:

Bra kommentar, jag instämmer. Om min vovve, du ska se på vintern då det är halt ute och han får spår på någon lukt, det går inte att stå kvar på benen.

#2 - - Erika:

Ja du, de kan man ju gå och fundera på xD

#3 - - Guuld:

Åh härligt (:

#4 - - Erika:

Natti natti! sov gott!

#5 - - dilo:

hehe okej för att jag vet att jag hade skrivit flera komentare men när jag kollade så fanns inte min komentar som jag hade skickat =)
Kram
//Dilan

#6 - - sara:

tack =) jag är så himla nöjd med håret nu, min utväxt var så ful. Rekomenderar verkligen den frisören om du nån gång skulle känna för att färga håret, kostade bara 500, och hon är riktgit duktig med färger.
Blev det någon VILA rea för dig idag? Jag har sån desperation över att jag inte har varit i affärer på så länge, det är helt sjukt, tänker bara på hur många fina saker jag kanske missar på rean...=)

#7 - - Anna:

alltid problem med som små liven, oavsett om det är enns barn eller pälsbollarna man lämnar iväg.
Se till att koppla av bara, det förtjänar alla :)
jag e smått avis på din resa, ska nog hoppa ner i ditt bagage när inte du ser ;) hihi

#8 - - sara:

usch vad läskigt att ha ont och inte veta riktigt vad det är...jo om du kom i säng så sent så förstår jag att du inte orkade iväg till stan. Men det känns ju ändå som om det är lika bra att inte gå ut och kolla, så fort man kommer in i en affär så kommer ju ha- begäret igång och då är det svårt att stå emot...
Ja Accessorize brukar ha bra rea, jag handlar alltid där, ligger ju en på väg till jobbet så jag går ofta in där =) Har köpt massa hundkläder till Romeo där, hehe...Men imorrn måste jag till stan iaf, måste köpa en resväska, en som man kan dra, varje år har jag släpat runt på en stor tung väska och nu orkar jag inte det längre. Ska kolla på Wedins har för mig att dom har haft jättefina rosa och leopardfärgade.
Frisören ligger här i Hagsätra, asså hon är privat, bara hon som jobbar där. Det så skönt att man sitter där själv, lungt och skönt är det och hon är så bra och trevlig!Solarium har hon också... Ska aldrig gå någon annanstans än till henne så länge jag bor här! Men hon är riktigt poppis också, nästan alltid fullbokad, jag hade sån tur att jag fick min tid idag, det var någon som hade ringt och avbokat, annars hade hon inte haft tid förens efter sommaren.
Hoppas att du hinner få lite sömn inatt!
kram!

#9 - - Caroline:

Så skönt & åka utomlands, du ska ju vara glad att du inte är där nu när det är 40-50 grader. haha Men åh nu blev jag avis. =) Ha en bra dag! Lycka till med hunden. Förstår hur du har det. Vi skulle åkt iväg förra veckan då vi hade semster - bara till Danmark men man fick ej ta in hunden sen i sverige så vi "barn" fick stanna hemma medans de andras åkte.. Haha=)

#10 - - Helena:

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott och får en bra dag!

#11 - - Linn:

kul med grekland :)

#12 - - Jennie:

Tiden kommer att flyga förbi å jag tror att vovven kommer att trivas galant med svärföräldrarna! =)

#13 - - Mi:

Ååååh, vilken bild! Vi åker till Grekland om runt en månad tror jag, blir en sista minuten :) Ska bli lovely!
Hoppas din midsommar var fin!
// Mi.

#14 - - Sinne:

Jo varje millimeter är ju hur mkt som helst :) Åh gud vad skööönt! Jag vill fara igen, är så less på vara hemma. Har inget jobb i sommar och det är dåligt väder och humöret är inte alls på topp :/ Däremot ska vi fara i januari om vi har råd, hoppas hoppas!

#15 - - Sweet Sabine *:

Åh jag vill också åka dit..

#16 - - Jenny:

Det är aldrig kul att lämna bort de små... Första gången jag var utan Snobben i 2 veckor var hemskt, men det gick iallafall bra. Så länge man har en hundvakt som man litar på och man vet att hunden har det bra där så brukar det gå ganska bra.

#17 - - Anna Lindahl:

Jag förstår precis hur du känner när det gäller din hund. MEN det är nyttigt för både honom och dig för det kan ju komma fler situationer då du måste resa bort och lämna bort hunden din. Första gången är värst. Kommer kännas jobbigt i början men sen kommer semestern säkert vara så roliga och underbar att du inte mår dåligt över det i alla fall. Har själv haft djur under min uppväxt som jag fått lämnat bort när vi rest. Vi reset väldigt mkt när jag var yngre...HOPPAS DU FÅR DET UNDERBART-KRAMAR ANNA