God morgon..

image2121Regnet det bara öser ner. Det knäpper så skönt på fönstret.. Önskar faktiskt att ja kunde somna, för det är så avslappnande att göra det till detta ljud.. Det kommer ju att fortsätta såhär hela dagen.. Men man väl hoppas på någe uppehåll... Vet inte vad kroppen skriker efter.. Känner mig ganska så pigg, men ja har verkligen ont överallt. mest i armarna och huvudet.
Åkte ju å köpte byrån som ja ville ha å faktiskt J med. Ska bli så skönt å kasta ut vingelpelle i hallen. Men den va så tung å så handla vi samtidigt, så det blev aldrig att vi tog upp den igår. Blev så trött av att bara få in den i bilen.. Å nu regnar det, så ja vet inte hur det ska gå. men det löser väl sig alltid? Hoppas ja iaf..

Vill inte veta hur ja skulle ha mått om ja inte tagit tabletterna igår kväll. J sa åt mig att inte bära så mkt, men ja menar han kunde ju inte bära allt (men han insisterar på att han kan det). De va jätte många tunga påsar och han säger sig kunna ta två med en arm å bära iväg.. Ok han är starkare än mig.. Men ändå.. Fast ja borde väl lyssna mera? Så lätt att alltid vara efterklok.. njaaa.....

Mina fina kommentarer
Postat av: Hp

God morgon, hoppas du får en bra dag! ^^


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: