Dagen å rea imorrn!

Usch nu har ja gjort det igen. Ja kommer inte ihåg vad det är för nån dag, så typiskt mig *sucka* Men nu vet ja iaf att det är tis. Borde ju haft koll på det för det är ju faktiskt american idol ikväll, dubbelavsntt dessutom! =) *Weeooii*
Känner mig på så bra humör. Allt har väl mer eller mindre gott bra idag. Ja har shoppat *S* å varit ute på två sköna promenader med hunden, ska ut på en till alldeless strax..

Å så har ja träffat en gammal vän, vi knata omkring i farsta i 4 timmar? vem gör det? haha.. så stort är det inte?? men vi lyckades. Åt en sån jäkla god parmaskinka/mozzarella sallad på IlPiatto.. *mums* Va verkligen roligt att ses och kändes bättre än förväntan =) Ja hitta present till lilla Wille, så nöjd.. Å så har ja hunnit städat undan å diskat. Sen köpte ja ju dem godaste jordgubbarna dessutom..

Men ja måste få klaga på tre saker *S* Ja saknar min pojke, som är ute å leker.. Å så har det varit kallt väder, under delar av dagen.. var är solen?? å så tredje saken, så var det en fågel som sket i min mjukglass *Asg* lite roligt faktiskt *S* ja som ville äta den glassen..

Nej nu ska ja gå ut med hunden.. sen så ska ja stoppa om mig själv. Ska försöka orka med att se båda american idol avsnitten. sen imorrn ska ja vara i farsta kl 8, REA!!!!!!!! weee!!! för er som inte fått inbjudan så börjar deras rea kl 10,00 imorgon Onsdag den 13/6-07!!! MQ ja pratar om =)

Kram på er och Natti natt!!
#1 - - Anonym:

Skojjar du! Sket en fågel i din mjukglass???? Vad är oddsen för det? Vilken tur att du såg det! *s* ja o domme skrattade lite åt det idag. Kollade vädret, verkar som att det ska regna inatt, sedan så bli bättre till helgen. mera mera sol. hehe hoppas du hittar nåt im. ;)

#2 - - Mathilda:

Haha, ja det var nog allt lite lustigt att den fågeln var så duktig på att pricka ;)

#3 - - Mia:

Måste bara få säga att jag gillar dina kolllage, de är skitfina :-)
Kram

#4 - - Christelle:

Hejsan! :) det var ett tag sen, är allt bra med dig?
Åh ilpiatto är så gott (a)
Sköt om dig!

#5 - - Helena:

Vilken dum fågel :)
Men annars låter det som en toppen dag :)
Hoppas att du håller dig vaken, själv ska jag sova så sov gott.

#6 - - Helena:

Natti, natti och sov gott!

#7 - - Mästaren och Margarinet:

Pröva att spela poker istället för att dopa dig med kläder. All-in! Eller läs min lilla tänkvärda text om missbruk och lust. Byt ut poker mot mode/kläder.

#8 - - Afrodite:

Låter mysigt med promenad. Precis vad jag skulle behöva just nu!

#9 - - sofia:

gotnatt ! :D

#10 - - MOGI:

hahaha fan va ja skulle garvat om en fpgel skulle bajsat i min glass haha