Brudklänning..

image1309Hittade denna klänning som är Designad av Lars Wallin. Tyckte att den va speciell och lite smårolig =) Den är verkligen egen. Har inte sett en enda klänning som liknar denna.

Älskar självfallet rosetten i midjan eftersom det är jag tokig i och dessutom kommer vara ett krav på min klänning. Men jag gillar även spetsen upptill och fallet nertill.. Tycker det blir en snygg brytning. Och kolla bara mönstret på kjolen..

urcool klänning, verkligen!! Vilken lyx att få bära den =) Undrar hur mkt den skulle lossna på?? En hel del antar jag.... *dreaming*
#1 - - Felicia:

den var snygg, men e den inte genomsynlig??
där uppe asså? ;P

#2 - - Filippa:

Annurlunda verkligen, men jädrans tuff ändå! :)

#3 - - SKÖNHET/Tips&Råd:

ja det är underbart=) Saknar dom där gamla tiderna..
i våras var jag på bröllopsmässan med en fotograf jag känner. HELT UNDERBARA BRUDKLÄNNINGAR!! sjukt fina.. Fota massa med min (tyvärr) extremt dåliga mobilkamera. Jaja, dom lever kvar i minnet iallafall;) Den där var verkligen annorlunda! min drömklänning är nog axelbandslös med superlång släp=) ha en bra kväll du! *kramar*

#4 - - S.:

Ja gör så, kika på, mer än gärna! Klänningen var verkligen speciell ja, ska du gifta dig? :)

#5 - - Börjar bli aningen peppad på att bada!:

Jag ska dyka nästa helg och då snackar vi 13m hårt men manligt! Gillar inte grejen men ska grabbarna göra det så MÅSTE ju även mesiga Holma göra det :)

#6 - - Flinus the gigolo:

När får jag se dig på våran sexiga blogg ? ge mig fler kommentarer! Kram

#7 - - Sanna:

right back at you :)

#8 - - sara:

HEJSAN!
hoppas allt är bra med dig, nu är man hemma i stockholm igen. Jag hörde att det är middag som gäller imorgon så då ses vi där =)

#9 - - Anonym:

hehe, ja kollade inte direkt. Visste inte att tröjan var för liten. Ja känner mig njd annars med shoppandet. Ja får knalla till kista och få tillbaka mina 29,50, haha!

#10 - - Hp:

Ja vilken lyx, den var verkligen vacker!

#11 - - Emma:

Hej! Enligt Amelia brud och bröllop kostar toppen 19 000 och kjolen 28 000. Jag älskar kjolen, men skulle välja en lite enklare topp till.