Bloggtoppen..

image1949
Så här långt upp på bloggtoppen har jag  aldrig legat. Så jäkla skoj ju.. haha.. Kul att folk vill läsa min blogg och det är jätte roligt med alla kommentarer!.. 
#1 - - Amanda:

Kul! Ha en bra kväll!

#2 - - Louise:

Åh va skoj! Hade också velat komma med på den listan, Vill ju verkligen att folk läser min blogg...men jag kämpar vidare! Kram Louise

#3 - - Mariiiiiiiiie:

Hade du sett Inters matcher så hade du sett att han e i jättebra form för tillfället sen han lämna Juventus och sen sista matchen så har han bara gått mer och mer framåt... sen håller ja me om att han e/va lite barnslig i d där som hände efter att dom varit ute och han m fl blev avstängda.. Om han spelar imorgon så hoppas jag att han spelar som han gjort i Inter, för annars e d ju ingen idé.. dock hoppas jag verkligen på att Allbäck och Elmander får starta och Zlatan kommer in i kanske 75:e minuten som dom friska benen... Men om han kör som han gjorde sist på senaste Sverige-matchen då vill ja inte ha in honom! Vi får väl se imorgon.. han kanske överraskar alla om han får spela, fast jag tror inte att Lagerbäck struntar i honom till start tyvärr.. Tror att hans divighet har gjort att Lagerbäck inte KAN gör d heller.. tyvärr.. =)

#4 - - Emilia:

Kul ju, grattis!

#5 - - tove:

Ja det var där jag hittade dig XCS

#6 - - Sweet Sabine *:

Alltid kul när man kommer högre å högre upp ^^

#7 - - Hannah:

Grattis!! :D :D gilalr din blogg!
vad händer i sommar?? :)

#8 - - Hp:

Grattis, vad kul :D