Bajenmatchen igår!..

image2154
Ja hade så himlans roligt igår, det måste jag bara säga. Är glad att brorsan frågade mig och att han bad mig följa med. Mötte upp honom i medis..Där de satt på gräsmattan med en massa bajare och sjöng *S* Världens stämning.. å sen så gick vi ner till sthlm södra där det bajentåget stod. Helt sjukt med folk och de va som galna.. De hoppa i tåget så ja trodde fan tåget skulle hoppa av spåret. Å döv blev man oxå.. =)

Men vi kom äntligen till solna så var det en bit att gå, men skoj hela vägen och alla tjoade å höll på. Inne på råsunda stadion fick man rysningar. Helt otroligt underbart!! Sen under första halvlek så hade vi solen i nyllet, så det svider lite idag, men det gör ju inget. Jag som hoppades på att det inte skulle bli kallt å regna. Vädret blev toppen!! Å hela matchen va bra.. Bajen spela så jäkla bra! Å vi vann ju oxå med två mål *s* Djurgården spelade inte alls bra igår.. Men det gör ju inte mig någe.. Lööööv sol!

Vi skyndade oss därifrån precis så spelet blåstes av, för det är ju ingen idé att stå kvar.. Är ju så grymt mkt folk. Även fast ja hade velat göra det så vet ja att det va bäst att gå.. Va ju fullpackat nere vid stationen å då hade ju inte de andra 22 tusen som va kvar gått.. Ahhh vilken underbar kväll, gjorde inget att ja va helt slut *nöjd*

Mina fina kommentarer
Postat av: Carl-Johan

Era lyllosar som fick 3 poäng :) Vi fick bara noll :( *snyft*
PS. Saknar dina kommentarer i min blogg.

Postat av: Jenny

Låter som en kanon dag/kväll för eran del. vad kul!

2007-06-20 @ 11:28:48
URL: http://missjenn.blogg.se/
Postat av: Fiiiia

Haha, jag hittade din blogg på en gång. Va nyfiken på vad du skrev om matchen (å allt annat) + bilderna...väldigt hett måste jag säga. Kul blogg! Ha det så bra. Kram!

2007-06-20 @ 14:30:44
Postat av: Ellinor

FORZA BAJEN :)

2007-06-20 @ 18:52:34
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Didrikkathinka

Very informative...God Bless

2009-10-05 @ 08:08:49
URL: http://didrikkathinka.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: