Vaken!!!

När jag för en gångs skull somnade så vaknade ja självfallet då ja "normalt" brukar somna.. hmm rörigt.. de senaste nätterna har ja somnat vid 4 snåret.. å nu vakna ja då.. okej.. Låg i sängen och har verkligen försökt att anstränga mig till nån liten bedrivt till att sova. Men det går inte. Hela min kropp skriker av skum värk. Känns inte som om ja har feber alls! Så skönt. Om ja bara tar alvedon var 4:e timme så är d nog lugnt..

Tror att ja känner mig stressad inför dagen. Killen fyller ju år idag och vi firar dessutom 3 år.. Han och jag ska in till stan idag, ska leta present åt Annika som fyller år imorrn.. Går inte riktigt så bra som ja tänkte mig. men förhoppningsvis så hittar jag någe idag.. Legat och tänkt på det en hel del *S* hur ja ska gå i stan?? är det nått att stressa sig över? Jag måste även hem och helst städa. hunden ska út på en låång promenad, för han får va själv i nägra timmar ikväll.. Men ska väl inte bli allt för många.. Vi kommer att bli 18 personer *S* Vilket är väldigt roligt måste jag säga. Bara min farmor som inte orkade komma med, vilket jag förstår - hon har varit sjuk en längre tid.. Måste åka över till henne någon dag!..Vet inte vad jag ska ha på mig alls och det flippar ja självfallet ur för *S* men ja får leta lite snabbt på eftermiddagen!..

Nu ska ja kolla runt lite på bloggen innan ja försöker sova lite igen... *kram*
#1 - - Anonym:

Gumman. Stressa inte över min present. Det fixar du. ;) ja tvättar och ska krubba min frulle nu. Hoppas du fick sova bra!