Uppe igen..

Jahopps.. då sitter man vaken igen dåra.. Jag känner mig helt slut och är trött som fasen, men ja kan bara inte somna. Har inga sömntabletter kvar och ja hade inte tänkt att be om några heller. Vill inte knapra tabletter hela mitt liv. Ni ska se mitt medicinskåp, det är ett skämt!! Har ett djupt å stort skåp, där ja har ställt allt. Å det tar upp en massa plats. Vill inte känna mig beroende av tabletter för att må bättre. vem vill det? Sömntabletterna känns bara som ett steg i rätt riktning, en början..

Försöker komma igång med lite träning nu oxå. Är ju dagligen ute och går, allt pga hunden.. Men det har ju inte hjälpt någe hittills. Jag tror att ja har hyfsat bra kondition iaf.. Men det är styrkan som fattas, orken och motivationen. Men nu har ja iaf öppnat mitt träningskort, å det har ja tom aug nästa år. Det är ju så bra. Jätte nöjd med det. Nu under sommaren så är det ju inte så mkt gruppträningar och så, men det blir bättre snart igen. Då kanske ja fått upp lite mer styrka oxå.. Ska ju simma nu, för det är någe som passar mig bra. Belastar inte kroppen på fel sätt. Ja måste ju bygga upp den, speciellt ryggen, nacken och axlarna. Måste kunna få mindre ont tills ja återvänder till arbetet. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen.. Man kan trappa upp allt eftersom..

Vet inte hur ja kom in på å babbla om det där *S* Men jaja.. Ja oroar mig sen om att flyga. Ja förstår inte, men varje år, strax innan ja ska åka utomlands, så visar de alltid massa flygkrascher på tv. Nu läste ju nyligen på aftonbladet att ett plan hade kraschat in i en bensinmack. Usch ja får så ont i magen. Förra året bröt ja ju ihop vid start och landning, både på dit och hemvägen.. Denna gången ska ja ta lugnande innan.. Förhoppningsvis så kommer det att fungera. Ja hoppas det. Höll på att kräkas förra gången.. Ja hoppas det blir bättre denna gång..

Förstår inte att det är alltid någe som ja måste grubbla över? Kan det inte bara vara problemfritt.. Så typiskt mig.. Nej nu ska ja pilla lite här med datorn innan ja försöker sova igen.. kramsis!