Tidig kväll..

image2216
Måste ju säga att det här är min favoritbild *S* Så här trött känner jag mig verkligen.. Jag hoppas att jag kan sova bättre i natt. Är ju så trött nu, så det känns inte som om det kommer bli ett problem. Men det brukar ändå bli ett stort problem då ja lagt mig. Ska ta fram massagemadrassen, kanske inte ha på massagen, men värmen iaf.. En ny dag imorrn med nya tag. Ja hoppas att jag är piggare imorrn *hoppas hoppas*
#1 - - Mia:

hihi tack tack! :) Joo jag älskar klänningen :D

#2 - - astrid:

Verkligen! :) Tihi, vad söt bild då ^^ din hund ?

#3 - - alexandra:

SVar: Oh. Sitter och kollar gamla Beck-filmen på TV4 just nu och han är lika klockren i varenda film, huh.

#4 - - sandra:

Okej, jo men då måste jag hitta, tack för förklaringen och tipset ;). Jag säger till så fort jag har hittat något, jag lovar! Du kan gärna också säga till om du hittar något annat fynd!

#5 - - Mia:

Har kollat Beck, nu svararjag på kommentarer :) Ska snart ringa min pojkvän och höra vad han har för sig ikväll ;)

#6 - - Ingrid:

Åhh! söt :D

#7 - - Mariiiiiiiiie:

hmm... jo.. jag gjorde ju d.. =) Kom hem för lite mer än en timme sen.. =) Tur att älsklingen hade gjort middag och så när jag kom för jag va typ megahungrig... =P (Kan man säga så utan att bli mobbad av småbarnen.. =D )

#8 - - Mia:

Gillar du Ben & Jerry's? :)

#9 - - astrid:

Haha, ja man måste ju fånga "moments" ;)

#10 - - carro:

Hoppas du sover gott inatt då. : )

#11 - - Sinne:

Ja det är ju lite synd :/ Jag diggar verkligen din hund, så söta bilder :)

#12 - - Gilraen:

naah, va söt!! Förstår att det är din favoritbild. :D

#13 - - Linn:

godnatt!

#14 - - Vixina:

Tjingel tjejen!
Japp, samma sak hände mig: vänner och sjukvårdspersonal trodde jag hypokondrade mig, hittade på eller överdrev. Så underbart att prata med någon som har samma..äntligen. <3
Jag fick Stesolid och de verkade kanon, MEN: man blev alldeles "hög" av dem. De är beroendeframkallande också, och därav kan jag inte rekommendera dem. Jag ska själv köra med atarax hädanefter, eftersom de inte är beroendeframkallande, men blir man såpass slut av dem? Annars finns det ju Theralen också, men de sov jag 19 timmar på så det var ingen hit. :P Dock värt at testa om de kanske funkar på dig?
Anyway så behöver du inte vara rädd för smärtan när den kommer eftersom det låter uppenbart att det är just muskelspänningar, men du behöver någon mild lugnande när det är som värst, och i övrigt får du tänka på att slappna av så mycket du bara kan, när du väl tänker PÅ det, kommer du upptäcka att du går och spänner dig. Du kanske gnisslar tänder också? Eller trycker ihop käkarna så du får ont i tänderna fast du inte har hål? Isåfall är det också p.g.a. måendet.
Känner även igen det där med att just när man gått igenom EN sak, kommer nästa. Jag har haft otur sedan år 2000, och det har varit grej på grej på grej..så SJUKT urlakad och trött på det men ändå har jag överlevt..man hoppas det ska bli bättre. Önskar bara inte du måste gå igenom samma helvete tjejen..du bara MÅSTE slippa den otur jag haft.
Vixina

#15 - - Guuld:

sov gott ! :)

#16 - - Erika:

Söööt bild!!

#17 - - Mia:

God natt, sov gott! :)

#18 - - frida:

hoppas också att jag är piggare imorgon!

#19 - - carro:

taack!:) Nå så söt!

#20 - - Ellinor:

Ja vad gullig:) Är ganska trött idag jag med...men det hör väl till en måndag.. Ha en bra dag!

#21 - - Mi:

Söt bild :) Hoppas du fick en god natts sömn!
// Mi.

#22 - - Camilla:

Haha, vilken söt vovve! ;)

#23 - - Mia:

God morgon! Va händer idag? :D

#24 - - Emelie:

Jaa bullarna var lätt värda allt slit =P
kanon söt vovve, är det din? =)
hoppas du var lite piggare när du vaknade idag, ibland är det underbart skönt att lägga sig tidigt. dock är det väldigt sällan jag lyckas med det haha

#25 - - Hp:

Vilken söt vovve ^^