Svar på fråga..

Hej!
Jag slank in på din blogg när jag sökte efter omlottklänningar på google?!!! Hur det nu gick till... Nyfiken som jag är av naturen var jag tvungen att kika runt lite. Jag måste bara fråga vart på Kreta ni var på semester? Jag och pojkvännen kikar lite efter resor och vi söker efter något långgrunt med klart underbart vatten. /Johanna

Svar till Johanna!

Tyvärr är det så att då folk skriver sin e mail så kan ja inte se det.. Så ja kan tyvärr inte svara då.. När jag var på kreta förra året så tog vi en sista minuten med bestämt hotell. Vi hamnade i staden Platania som ligger ca 1½ timme från flygplatsen.. Det är ett lugnt område, inget för festnissar alltså =) Finns gott om spelhörnor dock. När vi var där så badade vi sällan på stranden.

Däremot så hyrde vi bil och åkte till Elafonissi. Vi var där en hel dag och det förklaras som greklands maldiverna, och det är det verkligen. Har ni bil så ta er dit, annars arrangerar charterbolagen utflykter dit.. Går även bussar, men de går när man vill, så risken att man blir lämnad kvar för att det inte går fler bussar är stor. Bergen till att komma dit å hem är lite småläskiga, men usch vilken härlig utsikt!! så kommer getter överallt.. heh. mysigt!!

Chania är det lätt att ta sig till, går bussar och dem går lite oftare =) fina solnedgångar därifrån..
Den andra utfykten som ni bör ta är Gramvousa. Den heter så. Då åker ni båt, får knata upp till en fästning.. sååå högt upp och jobbigt, men värt utsikten därifrån. sen så käkar man på båten å så åker man vidare till en lagun som ligger i precis bredvid.. helt otoligt fint!! Man ligger där hela eftermiddagen. Vattnet är kristallklart och det finns gott om utrymme att vara själv på, fast det är mkt folk med.. Vi låg i vattnet i två timmar tror ja.. va en riktigt härlig vecka!..
Bilder
#1 - - Mariiiiiiiiie:

Åhh.. Elafonissi e underbart.. där va vi me.. =) Men jag måste inflika att hon måste besöka ravinerna oxå. Sååå himla häftigt! =) Å getterna e faktiskt väldigt häftigt att se oxå, speciellt när dom klättrar i bergen, hur brant d än är. Gillad Kreta väldigt mycket! =) Vi höres senare.. kram kram! =)

#2 - - Hp:

Hej, menade du svar till mig eller någon annan?
Härliga bilder!

#3 - - Ellinor:

Åh! Härliga bilder! Nu längtar jag till min lediga vecka:)