Pussy cat dolls..

image2298
image2299Ja igår så gick finalen av PCD. Visste redan vem som hade vunnit för ja råka hamna inne på en sida där det visades. Trodde inte alls att hon skulle vinna, faktiskt. Men förra avsnitten så gjorde hon ju bra ifrån sig och hon gav ju till en show denna gång. Min favvis va väl Chelsea.. Hon hade ju bäst röst och va sockersöt. Min kille gillade inte hennes frisyr *S* Men ja titta bara på honom å skaka på huvudet, hahha.. Synd att hon inte kunde dansa bättre bara.. Va tycker ni? Vann rätt tjej?
#1 - - Charlotte:

Rätt som vann tycker jag =)

#2 - - frida:

ja hejade på Chelsea men hon kunde ju inte dansa så hon borde bli sångesrka ist :) Dåligt är att Asoa har slutat för att ta hand om sin dotter .

#3 - - dilo:

jaa dettycker jag=)

#4 - - Fabulousbeauty:

Jag tyckte inte att Chelsea skulle vinna iaf..men aningen Melissa eller Aisa..fast frågan är om inte Melissa hade varit bättre..fast jag gillar inte hennes attityd. Men jag tycker att Aisa såg väldigt liten å mesig ut jämfört med resten av Pussycatdollsen.

#5 - - Hp:

Ja det var rätt ^^

#6 - - Josse:

Jag håller med dig att Chelsea skulle vunnit, dansa kan alla lära sig, men att sjunga är destå svårare ;) Men Asia va med duktig nu på slutet=)

#7 - - L:

Ja. :)

#8 - - Mi:

Njäe, jag hejjade på en av Melissorna (inte den bitchiga) eller Chelsea :) Men jag har inte tittat så mkt då jag också visste vem som vann redan :)
// Mi.

#9 - - Madde:

Ne, jag tyckte inte heller att Aisa skulle vinna. Tyckte nog inte att det var rätt heller, men men... Gillade oxå Chelsea men tyckte nog att Mellissa, alltså den av dem som var i finalen, skulle vinna.
/Madde

#10 - - Nathalie:

Båda Melissorna var ju bitchiga, den ena (som åkte ut först) hackade ju ner på Chelsea som in i, va är det för stil.. Den andra Melissa var tyvärr helt bäng, hon hade ju utseendet och dansen o rösten, men den attityden.. såg ni bråket mellan Asia & Melissa när det bara var dem o Chelsea kvar.. Vem fan säger "åk hem o var med ditt barn vad gör du här" rädd för konkuransen eller.. Asia var rätt vinnare, 18 år och ändå så pass mogen..

#11 - - Kristina:

Jag hejade på Melissa S så jag tyckte INTE att det var rätt tjej som vann....

#12 - - emma:

jag tycker att alla var jätte bra men jag hejade nog mest på melissa r!men chelsea var oxå jätte bra o asia!

#13 - - Jacque:

jag ville att Chelsea skulel vinna, men de gick väll inte så bra för Asia i gruppen senare?

#14 - - Anonym:

Jag tycker att Asia verkar vara en himla omogen och ointressant person. Chelsea var tuffare och kändes himla ärlig!

#15 - - Emilkathinka:

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...