Iväg nu på kvällen..

image2295
Ja då blir det att sätta fart, ska över till mor min.. Blir att kolla matchen som börjar kl 19.. Vi möter Kalmar.. Brukar inte gå så bra, men ja hoppas att de är mer taggade än förra matchen.. Ja hoppas självfallet att vi vinner, det hoppas ja ju vare match =) Sen efter matchen är det bara att åka hem å kolla på resten av mina tv program som ja brukar kolla på onsdagar.. dvs project runaway , PCD och sen Bones.. Sen är det natti natt för min del.. Får se om ja kommer in någe mer ikväll. Beror på hur ja känner mig.. Är inte så jäääätte pigg.. Men men.. Det duger.. Ska ta en promenad nu å gå mot mor.. Sen hoppar ja på bussen i farten.. hah.. Nått sånt.. ♥Tjing♥
#1 - - Mia:

Ja var också in för några veckor sen på Wikipedia, då kom PCD fram - och självklart fick man veta vem som vann ;p Så ids faktiskt inte se det ikväll ;)

#2 - - astrid:

Jepps ;D Jättesnygg outfit där nere förresten :)

#3 - - Mia:

Jag had eså gärna vilja att Melissa S/R vinner :) Men S är ju ute ur leken ;p

#4 - - Sussi:

Ha en trevlig kväll!

#5 - - sara:

ja rean är verkligen mycket bättre här, plus att alla affärer är större. Vero moda till exempel är stora 3 våningsbyggnader, finns så mycket som inte finns i Sverige. Asmycket skor och accessoarer. Jag köpte en jacka där i trench liknande modell som jag aldrig har sett i Sverige...lite kul att man kan vara ensam om den jackan i höst, hoppas jag iaf =) Vågar inte köpa för mycket grejer heller, vet inte hur jag ska få hem allt i så fall, kommer nog vara tvungen att köpa en till väska och ha allt nytt i handbaggage.
Nope kommer inte vara hemma till den 27:e, kommer hem den 8:e augusti. Måste bara fråga dig en sak, är det port 24 eller 26 patrick bor i, asså jag lär mig aldrig, blandar ihop hela tiden =)

#6 - - Matilda:

låter skoj :)

#7 - - Anonym:

okej gumman! Skriv om du kommer in. Ja e här. Ska sitta hemma och titta på tv och blogga. hehe. ; )
Nu blir det nyponsoppa. My favorite! *s* Skönt väder ute blev det tillslut. Massa med folk ute. ;)

#8 - - Mimmie:

ha en bra kväll då :)

#9 - - Hp:

Ha det så kul!

#10 - - Carl-Johan:

Hehe, slarvpelle du är då :) Kan maila dig så får du min mejl igen :) Aj då, är du sjuk? *Krya på dig*. Kramis kram

#11 - - carro:

Åå kul att du vart där.. Har du några bra tips på partyställen eller annat i alanya, som man inte får missa? : ) Ha en bra kväll! : )