Födelsedagsfirande nr 2...



Inte nog med att killen fyllde år denna helg, utan dagen efter så fyllde ju Annika år.. Dvs igår.. Åkte hem till henne med Jonas, det va väl tur det, annars hade ja säkerligen inte hittat *S* Fast ja hade varit där förut, dock gatan precis innan hennes.. heh.. Vi kom iaf dit först, men strax därefter så rullade resten in *S* Blev tacotårta och cola för min del. Eftersom ja käka pencilin så ville ja hellre satsa på att bli frisk än att dricka..

Vid 22 tiden så skulle vi röra oss in till stan. Ja fixa till mig och lånade kläder av Annika. hade så jäkla ont i magen, så ja kunde inte ha skärpen som ja hade på mig.. Hysteriskt.. Fixade iaf en klänning som satt jätte skönt och så fick ja låna "kuddar" av annika. Sådana där inlägg för bh:n.. haha, ja dog! Shit va man kan förstora brösten på sådant sätt.. hahah!.. Ja slog i min bröst hela tiden, låter sjukt, men det är sant!! Ja kände mig pigg, men när ja väl började röra på mig så kände ja mig inte så haj. På vägen in så kände ja mig sämre. Halsen va jobbig, kände mig hängig, magen förstörde en mass.. å så va ja trött som satan. Så ja valde att åka hem, trist, men det va rätt val.

När ja väl kom hem så däcka ja på en gång.. Jag var så sjukt trött. Va inte mycket som behövdes för att ja skulle somna på den kudden.. Imorse då ja vakna så kände jag mig bakis. Det är ju troligt, inte! haha, måste varit colan som va för stark *Asg* Kroppen har tagit så mkt stryk under helgen. Å då har ja mest suttit ner. Tragiskt.. Men jaja. Får käka min pencilin, sen blir ja nog bra igen.. Hoppas jag...

#1 - - Sabor:

Åh då har du fått mycke tårta i helgen ;)

#2 - - felicia:

krya på dig då! :/
cola e juh gott :D:D

#3 - - Carolita:

Vilka fina paket! Vaf är en tacotårta för någe?

#4 - - Anonym:

hoppas du haft en trevlig hellg..

#5 - - Erika:

Svar: Ja verkligen ibland känner man bara nej vill bara sommna...xD hoppas att du får en trevlig kväll!

#6 - - Mimmie:

fina bilder :)

#7 - - dilo:

åhh va härliga bilder =)

#8 - - Anonym:

*S* verkligen kaos kväll nummer ett! Men ja va så glad att du kom! Ballongerna hänger kvar. ; )