#1 - - Marie:

Oh. Snygg väska!

#2 - - Junitjej:

Vilken snygg väska!! En sådan vill jag ha!

#3 - - kristina:

Jättesnygga stövlar. Blev förvånad att den snygga blusen var från Ellos. Så fin.

#4 - - martina:

heta stövlar!

#5 - - Minna Hokka:

Snyggt!

#6 - - Erika:

Haha ja det är de när vi klipper min hunds åxå. Han blir helt galen, så en måste hålla i honom och mata med godis och den andra klipper. Tur att man inte behöver göra de så ofta xD

#7 - - Carl-Johan:

*hihihihihi* massa glad :)

#8 - - Carl-Johan:

Hehe föresten...
Igår så slängde jag min gamla Dell 21"-skärm. Det var en sån där gammal "vanlig" skärm som väger "typ 100 kg" :) Var liiiite jobbigt att bära den men skönt att bli av med den. Den hade ju blivit trasig. Slängde även en gammal skrivare som var massa gammal, långsam o så.. plus att den inte var pålitlig.
Var sen och köpte en kassettadapter (ca 150 kronor) till bilen så man kan koppla in sin iPod, bärbara CD-spelare eller vad man nu har. Helt underbart :) Blev riktigt bra ljud också. Efter det var jag iväg till Jysk och IKEA. Var på jakt efter en ny bokhylla och jag hade planer på en ny Billy men så hittade jag en väggbokhylla som heter Liden :) Köpte två såna. En till vardagsrummet och en till sovrummet. Sist men inte minst blev det en herrans massa fiffiga småsaker också hehe :) Nu ska jag ta och sätta upp bokhyllan men jag skulle nog behöva ett vattenpass så det blir rakt *fniss* :D
Sen efter IKEA var jag på BP-Gefle. Jag o polarna höll på o garva ihjäl oss för det var en gubbe framför som pratade i mobilen och han sa att "jag är på Grimsta o kollar BP-GAIS". Hahahahaha :) Den gubben hade inte sååååå stor koll på motståndarna *fniss* :) Ikväll är det Malmö FF-Djurgården. Jag verkar ha fått in Canal+ på TVn så jag får nog se matchen hemma *ler stoooooort* =) Tyvärr e min TV bara 32 tum så jag får se om jag lyckas överleva :)
Nej du, nu blir det tebax till att sätta upp bokhyllan :) Skönt att det är en väggbokhylla för övrigt. Den var inte såååå tung att bära hem ;-) Eller ja, till bilen :)

#9 - - Mimmie:

gillar den där tröjan från Ellos very much :)

#10 - - m:

Dagens plagg, är det vad du har på dig eller vad du önskar att du hade på dig? :P

#11 - - m:

coola stövlar

#12 - - josiee:

gillar den från ellos:)

#13 - - Bella:

Blusen från Ellos var riktigt stilig :)

#14 - - maria:

blusen är helt underbar!!!!
skulle inte banga på den

#15 - - sandra:

underbart kollage!!

#16 - - sandra:

underbart kollage!!

#17 - - sandra:

underbart kollage!!

#18 - - sandra:

underbart kollage!!

#19 - - sandra:

underbart kollage!!

#20 - - sandra:

underbart kollage!!