Blus.. [Så fin]

image2328
Fasen det har kliat i fingrarna sen jag såg denna. Imorse så beställde jag den.

Är lite osäker på den gråa färgen, skulle kanske ha tagit den svarta.. hmm det återstår att se. Dessutom så är ja alltid lika osäker på storleken. Det är ju en mardröm!.. Alla kläder hos ellos har olika storlekar. Man vet aldrig ut eller in.... ????

Fick sen 30% rabatt på varan.. Så ja betala nått på 170:- Va ju inte så farligt.. Får se hur den sitter då den kommer...

#1 - - Bella:

fin modell.

#2 - - Bella:

Fin modell.

#3 - - Ellinor:

ah cool! Lite lagom strikt sådär:)

#4 - - jordii:

den var fin :)

#5 - - Klara:

väldigt fin modell jag tycker att den är värd mycket

#6 - - Anonym:

riktigt snygg ju :)

#7 - - kristina:

Tack för tipset. Måste absolut kolla in höstkläderna.

#8 - - Lisa:

Khar också kollat in den där, idag faktiskt. Du kan väl skriva lite om den när du fått den? Alltid kul att se hur den ser ut på :)

#9 - - Bella:

Uuuja, skoskav är ju inget man önskar sig direkt ^^ Jasså du beställde blusen, vad kul ju! Du får visa bilder sen när du fått hem den :) Alltid kul att se hur den sitter på!

#10 - - Mimmie:

så jättesnygg, tycker grått är fint!

#11 - - Beth:

Själv är jag helt förälskad i en av Ellos kappor. De har fått in så mycket fint höstmode! De blir verkligen bara bättre och bättre!

#12 - - Mariiiiiiiiie:

jag tyckte att du gjorde ett bra val.. vi har för mycket svart i våra garderober... i alla fall jag.. =P Lite grått skadar inte... Snyggt till svart pennkjol t.ex.. =)

#13 - - Danwei:

Oj nu blev jag också sugen på att klicka hem den... Jättesnygg är den!

#14 - - Mia:

hihi okej :) Va händer ikväll? :D

#15 - - Fredrica:

söt men ändå tuff. me want!

#16 - - Anna:

Tycker själv att det ser väldigt fräscht ut med grått, och den där modellen var riktigt fin :)

#17 - - Isabelle:

Superfin blus :D! Fin blogg också btw

#18 - - Tess:

Söt blus:)

#19 - - sara:

Tackar, det har ju blivit en hel del shopping här asså, var ute igår igen och spenderade pengar =( köpte ett par till skor och ett par jeans...får lite ångest asså, pengarna bara försvinner iväg! Och nu har vi ju bokat resa till London också så jag borde verkligen inte köpa så mycket mer här utan spara pengarna till resan...Det bästa är väl helt enkelt att hålla mig borta från affärer...

#20 - - Anonym:

spana gärna in min nya blogg och lämna en kommentar!

#21 - - carro:

Söt : )

#22 - - Linnea:

Jättefin! Inte riktigt någon modell som ellos brukar göra.

#23 - - sara:

tack =) kan inte fatta att det redan har gått fyra år....ja det kommer väl bli en hel del shopping där, men jag ska försöka att ta det lungt, åker ju mest dit för att uppleva landet, men det kommer ju inte gå att undvika affärer...=) ja gud jag, hoppas verkligen att det fixar sig med passen, men jag åker till ambassaden imorgon och fixar det, hoppas att Patrick gör det samma...nu på sommaren är det många som ska fixa pass så det kan ju ta några dagar. Vore asnajs om du kunde pusha lite på honom att göra det så snart som möjligt, helst redan imorgon...
kram!

#24 - - Jennie:

snygg :) fsat jag gillar den svarta bättre! Jag passar inte i grått ;P hoppas du gör de :) ha de bäst