Blir sängen nu...

Huvudvärken vägrar ge med sig trots alvedon etc. Verkar inte fungerar alls. Så ja tror att ja ska gå å lägga mig istället. Blir nog bäst så, så jag är på benen imorrn.. Vissa saker gör så att huvudvärken blir värre. Jag är så trött på det. Varför kan inte allt vara okomplicerat för? Tar verkligen på ens krafter.. En del skulle ja vilja skriva om här, men jag väljer att inte göra det. Gör inte saker och ting bättre. Vill bara åka iväg nu, få lite semester från allt..

Imorrn är det tandläkarn igen. Sista gången nu med den där jäkla tanden. Känns som om ja varit där 10 ggr med tanden, men så är nog oxå fallet *S* Får se om ja orkar träna.. beror på hur ja mår, hur huvudet är och så.. Det vet ja ju inte förrän imorrn.. Men nu är det färdigskrivet för ikväll. Blir dirty jobs och sen bones. ♥Natti♥
#1 - - Fredrica:

åhh jag är också trött och huvudvärken ger sig inte. helgens händelser spökar i huvudet och gör inte saken bättre. usch. hoppas det blir bättre tills imorn både för dig och mig ;D

#2 - - maria:

Jag har varit på Kreta 2 ggr vid Chaniakusten och Makrigialos. Har även varit på Rhodos och Zakynthos. underbara öar allihopa. Vill åka till flera då Grekland är ett otroligt fint land och maten underbart god:)
Hoppas att huvudvärken släpper nu. sov så gott.

#3 - - Anna:

Fin blogg.. Ajaj med tanden.

#4 - - Carolita:

Usch har oxp haft huvudvärk nästan heela dagen visst är det jobbigt?

#5 - - Anonym:

gumman. jag håller verkligen tummarna för dig!Förstår inte att dem kan göra som dem gjorde. Hoppas verkligen det löser sig!

#6 - - carro:

Usch, jobbigt med huvudvärk! Krya på dej och sov gott! : )

#7 - - Egoina:

nanna gott!

#8 - - Fannie Myrén:

Varm nyponsoppa med citron hjälper mot huvudverk =)

#9 - - sanna:

godnatt!

#10 - - Sussi:

Hoppas huvudvärken har försvunnit imorgon :)

#11 - - Hp:

Hoppas du sover gott ^^

#12 - - dilo:

good natt sov gott =)

#13 - - felicia:

natti natti :D:D

#14 - - Anonym:

ajdå :/

#15 - - SKÖNHET/Tips&Råd:

hahaha nej absolut inte;) ush ja det låter ju inte bra alls.. Måste nog till doktorn ändå. Kanske kan komma iväg tidigare än torsdag.. Mmm va bra att du blivit av med den mesta hostan iallafall:) Det har ju inte jag kan jag säga haha :D Men det ska det blir änding på här i veckan!!
SOV SÅ GOTT SWEETY!!

#16 - - Afrodite:

Godnatt!

#17 - - Afrodite:

Godnatt!

#18 - - Paola:

hooppas de blir bättre :)

#19 - - Carl-Johan:

Hehe ja jag kan tänka mig att du har massa mer kommentarer att svara på än vad jag har :) Du e ju typ den enda som kommenterar i min blogg ^^ Förstår att du svarar lite kort när du har mkt att svara på. Ingen fara :) Blir så glad för det lilla enda så du vet :)
Just det, såg att ni gick vidare i europacupen :) Grattis :) Måste va skönt med tanke på att ni åkte ut ur Svenska Cupen.
Hehe, tog ett tag att skriva det där mailet. Ville mest att du skulle få veta så du förstår mig (bättre). Men jag försöker ändå att vara glad och hålla humöret uppe så gott jag kan, men det är inte alltid det går.
Nu ska jag göra ett kul blogginlägg :) Kram

#20 - - Helena:

Jag hade solfacktor 15 med mig, men jag bränner mig inte så lätt, men det var nog lite för lite för älsklingen.
Trist att vara hemma men men allt roligt har ett slut.
Ska ni vara borta en eller två veckor?

#21 - - Mi:

Hoppas huvudvärken gett med sig och att du kan njuta av den soliga dagen! :)
// Mi.

#22 - - felicia:

go morron på dig me :D:D
fast det kanske mer är eftermidda nu :D