Trudilutten idag..

Hej hoppsan. Ja det har blivit så mycket jobbandes med bloggen, så jag har inte uppdatarat den så bra som jag brukar. Men ja ska försöka fixa till det ikväll.. Om ja orkar dvs... Är helt å hållet slut just nu, va i farsta i 1½ timme, men nu värker varenda del av min kropp. Måste ut med hunden snart oxå *suck* Johan kan ju inte hjälpa mej eftersom han är i Malmö just nu. Han åkte i morse, men ja saknar honom förbaskat mycket ändå! Lägtar till på ons då han kommer hem.. *en massa*
Va iaf inne på Gina tricot å hittade en massa söta klänningar. Finns så många ja vill ha därifrån, men det får bli när ja har pengar. Skämde iaf bort mig och köpte pasta på Ilpiatto.. ska bli så jäklans gott!! Men ja tar det då ja kommer in med hunden..
Har köpt mej lite annanas och apelsiner, så ja ser fram emot min smoothie imorrn, men ja kanske inte väntar så länge *ler* det beror på hur sugen ja blir.. får se.. gott är det iaf..  Nej nu ska ja ut på en promenad!!
#1 - - Annah:

induktionshäll har ju blivit rätt vanligt att man köper nu, den är betydligt dyrare, men mycket bättre.
Ja vi har planer på att flytta norrut, har kollat älvsbyhus och lite sånt, att bygga själv, ja helt nytt kommer det nog bli iaf :)

#2 - - Annah:

älvsbyhus, gör nya hus, det är färdiga byggsatser som man köper, badrum är kaklat och iordningjort resten får man fixa själv :)
Ja lämna stockholm kommer jag nog göra så småningom, både jag och min sambo är ju från norr, så vi kommer leta oss dit igen som det ser ut i dagsläge :) Du och Johan har inga planer att se annat än stockholm?

#3 - - Annah:

haha, jag är inte så über bra på att förklara alla gånger haha!!!
Är han från tierp eller så? lite dialekt? hehe
Jag trivs jättebra här nere som det ser ut nu, bra med komunaltrafik (visserligen kommer inget i tid), nära till gallerior matställen och mysiga caféer. Men så småningom så kommer barn, och jag vill inte att mina barn ska växa upp i en lägenhet på 12 våningen, jag vill kunna låta dem springa som dem vill när dem är ute och leker. Och det kostar ju multum att köpa villa i något bra område här nere.
Jag är uppvuxen 5 mil sydväst om sundsvall, och Jeppe är ifrån skellefteå så vi får se vart vi tar vägen :)

#4 - - Annah:

man får leva i nuet, och se vart man tar vägen när dagen för barn är kommen ;)
men det är roligt att flytta, träffa nya människor och se nya ställen, nu är väl jag ganska tråkig som bara vill flytta inom sverige, men det räcker bra för mig, semestra gör jag gärna i utlandet :) Jag hoppas på att ekonomin tillåter en utlandsresa till något varmt härligt land i sommar/höst!

#5 - - Annah:

usch, jag tycker inte om att ta lån hehe, blir det resa så får jag casha :) Jag skulle vilja resa till antingen brasilien eller mexico även australien och nya zeeland vore coolt.
Ja, vart som helst egentligen, skönt med miljöombyte :)
Ska du och Johan ut och resa något snart ?

#6 - - Annah:

satt och kikade på bilder från brasilien på datorn nu, det ser ju helt underbart ut där :) kanske får ta resan på avbetalning trots allt hihi