Today

Det känns som om jag har stått å lagat mat hela dagen idag.. det kanske jag har? sen ja vakna till 17,30. Det är jäkligt länge. Men det är mat gjorde av kärlek *Asg* nej men köttbullarna la jag väl mest energi på. Men goda blev det och hysteriskt många.
Brorsan å morsan kom hit vid 16 tiden.. sen så käka vi och så hjälpte morsan mej diska, vilket va såå skönt. värker sååå mkt i min kropp efter jag gjort det, så det är skönt med hjälp ibland.
Imorse då jag vakna mådde jag inte så bra, värkte i hela kroppen och i halsen oxå.. Men ja fick ta en tradolan och ipren och nu så känner jag mig lite bättre..
Varit ute på två promenadet i det sköna vädret, verkligen urhärligt med snö! Bollen om inte annat älskar det och jag blir bara glad i själen då han ser överlycklig ut. Så ikväll ska jag ut på en längre promenix igen.. Synd bara att det inte va nån sol idag. Johan kommer få probs imorrn då han ska ut med bilen. plogbilen begravde alla bilar i snön och bilen syns inte ens.. hehe. så mkt har det snöat idag..
Får se om jag uppdaterar bloggen någe.. får se om jag orkar, känner mig lite trött.. Ganska mkt faktiskt..
#1 - - Spaces:

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.