Mina blocket sidor..

Hej hej!
Ja idag har det varit sådär. Kom inte ur sängen imorse för att det gjorde så ont i kroppen. Johan fick komma hem och ta hand om Ludde. Ja alltså så att han kom ut.. Satt med massagemadrassen, så kändes det bättre. Det är inte bra än, men det är mkt bättre. Ja har ju kommit ur sängen =) Kunde knappt skala potatis, gjorde så ont i armarna.. Likaså att skriva såhär tar lite på krafterna, men what the hell.. ska ju sova snart, då får jag vila.

Någon annan som däremot haft en bra dag är Annika. Så glad för hennes skull. Hon har fått sin lägenhet såld, och det är sååå bra.. Satt å grät här *Asg* Så tragiskt. hahah.. Så skönt för henne att kunna gå vidare med sitt liv på olika håll. Genom ny lägenhet och nytt arbete. Ja hoppas hennes liv fortsätter i dessa banor.. Å så ett stort plus så får hon åka till Thailand om några veckor.. Det behöver hon, semester och samla krafter och få unna sig något till sig själv. Det kommer bli så bra. Jag tror verkligen det. Kommer däremot sakna henne då veckorna då hon är borta ;) å så oroa mej om hennes plan :P men det är bara två veckor, inte en evighet.. Hoppas verkligen att du får det skojs..

Annso lät helt chockad då ja prata med henne nyligen.. Hon hade fått ut mer i lön än vad hon trodde *Asg* Hon är rolig hon.. hehe.. då kanske hon kan köpa sin bil som hon ville ha.. Hon ska alltså ta lån dåra, men ändå. Man måste ju ha försäkring och sen bensin å så.. så roligt för henne..

Imorgon ska jag till morsans jobb, en tjej där som vill kolla på två par av skorna jag lagt ut på blocket.. Så ja ska dit vid två tiden. Skulle sen mött Marie, men det blir inte så.. men som jag sa till henne, det kommer fler dagar :P Ska annars ta det lugnt, se om ja ska möta upp annso då hon ändå är ledig.. får se hur det blir, ska prata med henne sen då hon svänger förbi här.. hon ska lämna lite saker bara..

Mina sidor på blocket :  http://www.blocket.se/vi/10680439.htm  & http://www.blocket.se/vi/10671837.htm

Nu ska ja ta mig ner i tvätten...
kram så länge..
#1 - - Nikki81:

Hoppas det går bra med demdär, gumman! Men det e ju så snygga grejjer du säljer! Håller tummarna för dig! massa kram!

#2 - - Nikki81:

Tack så mycket gumman! Du har verkligen stöttat massa! Så det blir lägenhetsvisning o fika när allt e ordnat! kram kram!

#3 - - Lasse:

Du måste krya på dig nina!

Många hälsningar från Thailand.