Min födelsedag

100300-701100300-699

11:08 är jag född, så det är ganska så snart som jag blir  26 =) Har sovit hut bra som helst i natt,  tvärslockna igår.  tyvärr har ja huvudvärk än idag, men det kan inte hjälpas. Har tagit citdon. Förhoppningsvis så klarar ja mig på det genom hela dan... ska fixa en sallad nu på morgonen så att ja har till chili con carnen som ja har gjort, i mängder!!! så om nån är hungrig är det bara att komma förbi 'Asg* Har fixat dip å ska hälla upp chips å cheezeballz som ja köpt för eva å mamma.. haha, förra året så slukade de dem.. nu har de en gigantisk påse äta upp, så varsågod. haha. Sen tårtan ska ja fixa det sista på idag. cheesecaken ska ja lägga fram vid 12,30 så den e ok när alla kommer. så man kan skära igenom den.. så ja mena..

morsan kommer med en perkulator, eftersom johan slog sönder vår kaffebryggare i somras..när de äldre tanterna kommer, så duger det inte med snabbkaffe.. d kan ja juh säga.. Måste säga att det va en jäkligt mulen dag.. men men.. inte så mkt ja kan göra åt det.. vet inte ens va ja ska ha på mej.. som vanligt.. så ja har en del att göra nu på morgonen. johan får ta hand om ludde och hämtningen av stolar å mamma å putte å sara å ulla..d blir nog bra..100300-703

jag får uppdatera lite senare för jag måste verkligen sätta fart..men än så länge, det roligaste idag va att mamma satte den sjungande hamstern i telefonen å så sjöng den happy birthday hahahah.. ja blir så glad av de där sjungande hamstrarna.. hahaha..

100300-700

 


 


 


 

 


 

 


 

 

 



 


 


 

#1 - - Anonym:

Grattis gumman! Ja ska bara åka förbi Kista så kommer ja. Nu e det dags att duscha. hehe. Hade jättekojj igår faktiskt! Trodde inte det! Såna kvällar ser man inte när dem e påväg. hehe. Ses snart! Får se om min mage tillåter nån mat. Ja får käka försiktigt. ;) kraaaaaaam

#2 - - Alexsandra:

´skulle gärna vilja veta hur du har ändrat layouten i din blogg och om du har betalat för det??

#3 - - Nina:

Hej Alexandra!
Jag har gjort det själv. Suttit å pysslat lite hit och dit och försöker lära mig ett och annat genom att klicka här å var *ler* Så jag betalar ingenting. Tyvärr är det html vilket är lite svårt och som jag inget kan någe av, men bakrundsbilden har ja gjort i photoshop. sen matchat bakrundsfärgen..