Mer nytt inom H&M

 

Till min stora glädje fortsätter H&M att utöka sitt accessoarsortiment. Förutom prisvärda skor på damsidan kan du nu även hitta snygga och enkla klockor till mycket bra priser.

Ur & Penn-kedjan kan bli nästa svenska detaljhandelssuccé. Det är dem som kommer att samarbeta med H&M. Länken till förebilden H&M är tydlig. Ursprungligen skapades klädjätten ur Ur & Penn när H&M:s grundare Erling Persson, Stefan Perssons far, på 50-talet tröttnade på att sälja klockor och övergick till damkonfektion. Så håll utkik efter det!

H&M håller även på att producera egna makeup- och hudvårdsprodukter; by H&M. Produktlinjen har skapats för modemedvetna kvinnor och män, och innehåller ett brett utbud kosmetikprodukter i noggrant samstämda färger som uppdateras varje säsong. I sortimentet ingår även kroppsvårdsprodukter och accessoarer som borstar, makeupväskor och necessärer. H&M lägger stor vikt vid att ha ett aktuellt utbud av prisvärd kvalitetskosmetika. H&M tillåter inte djurtester på sina kosmetiska produkter. Samtliga leverantörer måste i kontrakt intyga att förpackningsmaterial, innehåll och märkning uppfyller vissa säkerhets- och kvalitetskrav. Ska bli skoj att prova, om jag behöver mer smink?