Idag...

Ja idag är det en slöar dag. Vaknade sent å kilade ut med ludde och lyckades vakna till liv då.. Sen så fixade ja smoothie åt johan och mig.. Har fortsatt med kopieringen från mitt andra konto.. två år kvar att kopiera.. hehe. d va en hel del ja hade skrivit kan ja ju säga. men fyra år är avklarade. *pjuh*
Ska åka över till morsan å lämna stolarna och så. Sen så ska brorsan få sina puffkuddar oxå och lite mer grejjer som jag har packat ner. Så ska vi få mat hemma hos honom oxå, skönt, så slipper ja laga någe. Sitter nu å kollar fortsättningen på hell´s kitchen.. finalen just nu.. såg allt igår å så fortsätter det idag dåra.. så ja kollar som sagt på det. sen så ska vi åka.
Pratade med mamma igår och fick reda på att en vän till familjen har fått lungcancer. Så jävla hemskt. Mår bara illa då ja tänker på det, så igår va en riktig skitdag!
Imorgon så åker Johan till malmö.. han är borta i tre dagar. så tråkigt. Men ja har en hel del att fixa hemma, så det går nog fort. Måste ju tvätta å städa och så ska ja fixa mer med bloggen ;) sen kommer ju fastighetsskötaren hit å fixar elementen.. Ja hoppas bara det går bra för johan att flyga. är ju storm där nere.. får se hur det blir.. han ska ringa mej på en gång iaf då han landat.. känns bra. nej nu ska ja kolla färdigt här och sen så ska ja åka iväg, kommer kanske in sen ikväll...

*kram*
#1 - - Nikki:

Va skoj! Ja har just gått en räd i min garderob o slängt allt som e kort i magen. *skratt* Skicka lite bilder du, så kan ja kolla igenom... Du får allt förklara för mig hur ja ska ha topparna. hihi. Får inte till det riktigt! *skratt* Oh, så det var den gråa. Shit, ja hängde inte me alls... Den e jättefin, men ja vågar inte ha sånt. haha! Den röda e jättefin, du kommer vara så snygg i den. Med ditt mörka hår. hehe. Ja gillade inte mig själv i vitt alls. ja e för blek. Massa kram på dig, hoppas middagen vart god!

#2 - - Annah:

Ja, visst är hyllorna fina, men vilket arbete det va att sätta upp dem, är balkar av metall som sitter i hela den väggen så det blev många hål innan dem kom på plats.
Hällen är kanon, gillar inbyggnadsugnen också, fungerar såå mycket bättre än vanlig spis, men jag ska ev byta ut hällen mot en induktionshäll, mycket bättre, fast å andra sidan så ska vi ju inte bo här så länge till så jag får se vad vi fixar till och inte.. :)