Härlig Dag

I söndags så hade ja ett litet kalas här med familj och vänner. va kul att träffa allihopa, inte varje dag som man gör det. Hade iaf bakat och gjort tårta och två cheesecake´s. Sen så hade jag även fixat chili con carne till middag. å så hade ja självfallet chips å dip å cheeseballz å salta pinnar å nötter etc.. Folk rullade härifrån *Asg* Men det är ju så det ska vara, då va de iaf mättna och belåtna.

Mina presenter..



Av putte så fick jag ännu mer presentkort på make up store, så självfallet så va ja där redan igår och handlade en massa prylar *ler*  Köpte en ny rouge och sen två nya ögonskuggor-->Microshadow mustard och glam. så nöjd =) Köpte även nya pads, som jag behöver.. sen har ja ännu mer att handla för *ler*

Av Annika fick jag jätte bra saker, mest för huden och så. Sådana grejjer älskar jag =) De mesta va i märket Vichy och sen även från ACO, två jätte bra märken!! Jätte nöjd med detta, nästan för mycket =) Å krämerna är underbart sköna! hihi..



VICHY LIFTACTIV PRO FÖR TORR HUD, INTENSIV FAGCREME MOT ÅLDERSTECKEN *LER* LITE ROLIGT, HEHE..


VICHY THERMAL FIX 1, ÅTERFUKTANDE ANSIKTSCREME



VICHY NUTRILOGIE 1, INTENSIV SKYDD FÖR TORR HY







VICHY RENGÖRINGSLOTION



ACO BODY SHAPING GEL CREAM


VICHY NUTROLOGIE LIPS, TIL TORRA LÄPPAR.


VICHY HYDRA FRESH DETOXIFYING TONER
VICHY DETOXYFYING CLEANSING MILK



Av mamma så fick jag en ny mixer =) Den gamla gick ju sönder sist vi hade fest, då ja höll på med sista smörgåstårtan. Så jag behövde verkligen en ny. Den här va dessutom ännu bättre än den jag hade! Den här has iskrossare oxå, hur kul som helst. Ska göra mkt drinkar och smoothies till sommaren *glad*


Av Eva, Håkan, Niklas och Johan så fick jag ljusstakar och sånt. Jag älskar ju ljus och allt som hör därtill så jag tackar och tar emot *ler* Fick även ljus som luktar morotskaka *Asg* Det gör verkligen det, man blir så sugen på att äta upp värmeljusen =) hehe.. Fick även en bok som jag ska ta å läsa så fort jag orkar. Lite svårt att sitta och läsa saker just nu, men det kommer väl tillbaka det med.


Av Ulla så fick jag Pilgrim smycken. Så jäkla fina! Jag hade ju kollat på dessa innan, fast med röd färg, så jag blev så glad då jag såg att det va dem! Så jag satte på mig det på en gång! Jag som Älskar Pilgrim! De har ju så snygga saker och nu har ja ju en hel del efter julen och rea å nu min födelsedag *najs*

Av Hasse och Farmor så fick jag pengar, av pappa oxå, men det fick ja ju redan innan jul. Av mormor så fick jag en hylla som man kan ha kryddor och sånt på. det va som förvaring på den oxå.. så man ska lägga i kryddor i där..
Av Martin och mamma så fick jag vin och mousserande vin. Ja kunde ju inte dricka något eftersom jag hade tagit citodon, men det kommer det oxå. Ganska najs att ha det hemma.
Annso skulle ge sin present vid lön. Vi har ont om cash båda två, men som jag sa till henne, det är huvudsaken att du kom. Det är viktigast. Några kunde ju inte komma eftersom de jobba och några va sjuka. Men det är ju inte hela världen. De hörde av sig iaf och gratta och det betydde mest.  Att de bryr sig.

100300-704Av Johan så fick ja lite saker. Först en pajform *Asg* Det va ett internt skämt. Det va iaf jäkligt kul. haha.. Skratta då ja öppnat den.  Sötnos.

Sen så fick jag även prylar från Olivserien, som jag ville ha!! Bodylotionen va hur bra som helst! Ska använda den för evigt =) Sen min handkräm höll ju på att ta slut, så då fick ja en ny *ler* och sen även sådana där sminkservetter.

Sen fick jag 500:- att handla för. Skulle egentligen gått till ett Pilgrimsmycke, men eftersom jag fick ett då ja fyllde år så blir det nog någe annat. Vi får se..

Sen sist men inte minst så fick jag en Miranda Nalle. Alltså ja älskar den!! Han vet att ja tycker om den björnen, så han leta efter den största han kunde hitta. sötis.. Va den första som jag såg då ja kom in i sovrummet å börja självfallet böla! Älskar den! Så söt!








Jag hade iaf en toppen födelsedag! Får tacka alla som uppvaktade mig på denna dag =) Va iaf bra från början till slut! hihi.. Ett extra kram till mina underbara vänner och en Puss till min Älskling!