Firandet av Nyåret

2007 är här


Ja då är det januari 2007. Helt otroligt konstigt! Ett nytt år har påbörjats…

100300-632


 

Igår så åkte vi och hämtade Annso då hon sluta och sen så körde vi hem till henne så att hon skulle kunna fixa till sig. Jag var ju inte sen med att bättre på smink och platta håret medans jag var där. Vi tog lite lång tid på oss och kom lite sent. Alla va redan där så vi kom sist av alla. Gick upp i fel trappuppgång också, haha.. De glömde tala om att det fanns en A och B port. Vi va totalt 15 st. Det va Jag, Johan, Annso, Putte (hakade på oss), Crille, Hanna, Ante, Gurra, Zara, Tompa, Cissi, Dan, Therese, Johan (en annan) och Emma.

 
Vi började med maten på en gång. Först så fick Johan och jag chevré-toast medans de andra åt en skagen-toast. Sen så blev det Oxfilé, två stora bitar fick vi var. Till det var det potatisgratäng med champinjoner i och sen en stor sallad med fetaost och oliver. Så jäkla gott och vi va så hungriga allihopa så vi öste i oss mat!! Vinet jag drack va så jäkla bra vin till maten. Det är egentligen ett dessertvin och smakar ganska så mkt. Typ honung och russin. Men det passade så himlans bra till toasten och maten eftersom det va ost i den. Mums!!

 

Klockan gick sen så himlans snabbt så helt plötsligt så skulle vi på med kläderna och gå ut till norrabantorget. Så alla gick vi dit. Så sköt de upp lite raketer och så och så självfallet så for champagnekorkar hit och dit *Asg* Putte skaka i stort sett ut hela asti martinin. Inte nog med att han skaka så det for ut utan det hamna ju på halva Johan, hahaha, lite roligt!

Sen så gick vi in igen och fortsatte firandet…

 
Här kommer några bilder från festen, sen kommer det att komma några fler. Brorsan tog kort när vi stod ute vid tolvslaget, och dem bilderna har jag inte fått än. Gått lite segt på msn idag också.. Så jag ska uppdatera det så fort ja kan sen…



 

Bilder från vänster, övre raden: Putte, Jag, Jag & Annso, Jag & Annso, Jag & Johan, Jag & Annso, Jag & Johan


Bilder från vänster, undre raden: Tommy & Cissi, Ante, Annso, Gurra, Crille, Annso, Ante, Jag, Zara


#1 - - Nikki81:

massa söta bilder på er! Kram kram!