Dagens inlägg:

Ja då var det en dag kvar sen är det helg igen. Skönt!!
Har varit hos hela kroppen idag. Så jag är ganska så mör nu kan jag säga.. =/  Va där kl 10. Dåligt har ja sovit i natt så att vara vaken kl 9 med 3-4 tim sömn va ingen höjdare..  Värker gör det i kroppen oxå, men det va tydligen normalt.. Jag skulle se det som att det var en del av läkningen, så då får jag väl göra det oxå..

Pratat med Tobbe, så vi ska ta en fika någon dag, stackarn, mådde dåligt. Tyckte så synd om honom. Hoppas han kunde somna nu, för han hade varit vaken i över 30 tim.  Annika har i sin tur fått svarat på ett lååååångt mejl *garv* Tack för svaret, skriver tillbaka imorgon.. Orkar inte skriva ikväll. Ska ta å ställa mig i duschen strax. Brorsan har ringt och pratat i ett, hahah, han är inte den som pratar så jätte mycket i fonen, så då han ringer och är pratglad så får man passa på.. :P Han kommer hit på middag på söndag... *skojs*

Pratat med Marie sen hela dan *garv* får se hur det går med hennes bakade potäter :P Hoppas det går bra iaf. Å stackars Annso mår dåligt, hon håller på å bli sjuk, ska ringa henne ikväll å kolla läget.. Å försöka pigga upp henne lite..

återkommer med mer info im...
#1 - - Klara:

Läcker blogg

#2 - - New Games:

Very good site, well done. I especially like the ease of use and navigation