Bloggen ändras en del

Hej hoppsan...
Ja sitter här å pillar å pillar *garv* Vet inte exakt vad jag gör, men framåt går det =) Har inte kunnat uppdatera något idag för att Johan har pysslat med ominstallering av datorn. Så nu har jag nya program, ja allt är förbättrat. Sååå bra..!! Lyckades stuka mitt finger imorse, så hysteriskt. Va på väg in på toa, så ja tog tag i dörren, sen kom Johan och Ludde springandes (de lekte) och Johan råka springa in i min armbåge så att fingret dunka in i dörren och lyckades spreta i en konstig vinkel. Gjorde så satans ont, så ja har tejpat den nu. Är svullet, så ja kan inte böja det, men det är ju iaf inte brutet, alltid någe *ler* Har annars städat idag, så det är jag nöjd över. Sen så åkte vi över till mamma, lyckades vara där i 5 tim? hur det gick till har jag ingen aning om.. Men tiden flög förbi.. Käkade middag där, såå gott!! Riktigt mätt är jag än.

100300-790Imorgon så ska jag åka på Sing a long, ska faktiskt bli riktigt skoj.. Vi beställde biljetter innan jul, så nu är det äntligen dags. Bussen går från centralen 14,30 och sen så åker den direkt till studion. Sen är det inspelning i två timmar och sen åker man bussen tillbaka till centralen.. Brukar kika på det programmet på lördagar kl 21 på tv3. Tycker att det är roligt, man får sig ett gott skratt. Det bästa avsnittet hittills är ju då Lasse Brandeby va med, jag satt och grät av skratt. Hoppas det blir lika skoj imorgon.. .

100300-793Sen när jag kommer hem så är det Elle Galan, något som jag bara måste se! Har bokat in det i min kalender tom *Asg* Men vill man se det så vill man. Vet att det finns många bloggare där ute som kommer sitta fastbänkade vid Tv:n imorgon..