Att göra idag:

100300-733Ja inte är man pigg idag inte. Somna hyfsat sen, vakna upp kl 6 imorse och va hur pigg som helst, så jag funderade på att gå upp, men va skulle jag hitta på så tidigt på morgonen? Så jag gick och la mig igen. Vakna 9,30 av att sängen va tom. Johan som lovade väcka mig!! Så ja klev upp och då satt här där, nästintill sovandes i soffan *garv* Så vi gick å la oss igen. Han somna på en gång, det gjorde inte jag, en av anledningarna till att jag sitter här just nu =)

Ska klä på mig strax och ta en runda med hunden innan jag börjar med frukosten. Ska pressa lite apelsiner så man får en bra start på morgonen.. mmmm så gott!! Sen ska vi ta oss och handla de saker Johan glömde igår, trots att han bad mig sms:a listan så glömde han saker *garv* Hur lyckas man med det? Så det ska vi fixa iaf. Ta fram köttfärs, för imorrn kommer brorsan.. då ska ja ha mat åt honom..

Vi ska även ta oss in till stan, till sveavägen, APOLLO. Ska kila in där å kolla och prata med dem som jobbar där. Sen får vi se vad som händer... *håller tummarna* Jag vet att vi hade lite till som vi skulle klara av, men det är som vanligt, jag har glömt. Men det löser sig säkerligen.. hehe.. Johan kanske kommer ihåg ? don´t know.. ska iaf kila ut med hunden strax... uppdateringen kommer ikväll...
#1 - - Nikki81:

mm, var en på jobbet som visste allt om detdär! Han visste vilken hemsida och hur du skulle göra. Så han var min guide! Det första han sa när ja berättade det va: "Men vad ska du med en ny till?" haha, så kul ju... Ja ska göra det. Hon e verkligen svarta fåret där nu. Så jäkla stört. jaja... får se hur det blir.

#2 - - Kaprifol:

Mysigt att ha hund att gå ut med. Lycka till med dina ärenden!