Vinn resa!!!

Gud så skönt det var att sätta sig i en varm dusch. Mår så mycket bättre nu. Synd att man inte kan ja med sig som en värmeoverall överallt. som ett underställ mer kanske.. Men så att ja höll mig varm konstant > tror att det skulle underlätta smärtan en hel del.. Har lindat in knät, får se om det underlättar lite... ?

Började klä på mej, men fastna igen med annat. Som vanligt. Ska fortsätta alldeless strax. Annso är på väg hit, vi ska fixa pannkis å sen ska vi kolla på nån film. Hon ska köpa godis å cola. så gulligt!! Blir så glad.. Måste få igång värmen här inne oxå, ska tända ljus å så.. Möblerade ju om här i tisdags, men jag tyckte det inte blev bra.. eller det är mer anpassat till då Johan och jag är hemma själva.. Men ja har inte orkat flytta tillbaka det *garv* Får göra det i helgen eller nått..

Har bokat in mej å Johan på massvis av lägenheter. Tanken är att vi ska flytta till någe med mindre hyra och ELRÄKNING.. För det är ju elen som sabbar detta ställe.. Å så är det kallt som jag sagt tidigare (men har blivit bättre).. Sen så ska vi lägga undan pengar varje månad, så att vi kan köpa oss ett eget ställe och kunna lägga en kontantinsats på bordet.. Med de utgifterna vi haft nu, så är inte det möjligt!! Jag hoppas det går vägen iaf.. Kommer att sakna denna lägenhet såå mkt, för jag tycker verkligen om den. Men vi vill så mycket mer... Det kommer bli bra, tillslut, är övertygad om det!!

Nej nu ska ja fortsätta klä på mig =)

Tävla om en resa till Maldiverna HÄR!!
#1 - - Eddie Cahill Star:

Hi, cool site. What CMS is it?