Vad är det med människorna på mornarna?

Klev upp tidigt imorse, skulle ju till träningen. Kom upp å allt va ok. Samma värk som vanligt, men inte för mkt. Det va ju alltid någe. Hamnade i rusningstrafiken *suck* Fick sån panik. Det va så mkt människor och de va otrevliga och trötta. Det va trångt och alla knuffa på alla? Vad är det med människor på mornarna?

Kom iaf tillslut till hela kroppen.. Bassängen va varm och skön!! Vi var bara tre personer som gympade, så det va skönt. Inte så trångt. Men det tog emot.. segt i kroppen. Sen när det var avslappning så började ja frysa så förbannat.. hemskt.. Men annars så tyckte jag det gick bra för en första gång. Tog en varm dusch och sen så satte jag mig i bastun, så då ja gick därifrån var jag apvarm, men det va så skönt!!

Kom hem å knata ut med ludde, sen nu har ja tvättstugan... Börjar känna av i ryggen och i nacken en hel del, får se om det blir värre framåt kvällen.. se hur det är imorrn. Trött är jag iaf.. såååååååååååååå trött!!

Nej nu ska ja plocka ihop det sista lasset till tvättstugan och sen så ska ja bädda nytt i sängen, om ja inte däckat innan dvs..

kram så länge...
#1 - - Botine:

Great site! Lots of useful information!