Söndag..

Ja då var det söndag. Trött har jag varit hela dagen. Sov till 12,30 pga huvudvärk hela morgonen. Kan bero på att axlarna har värkt hela natten. Varit så jäkla hysteriskt. Haft så himlans ont. Jag har ju inte gjort något för att anstränga den heller? Så jag vet inte vad det är.
Ska hem till mamma idag och käka middag. Putte som lagar den, men det blir ju hos mamma eftersom de fortfarande håller på å fixar hans badrum. De har typ inte kommit nånstans där.. Så vi kommer va hos mamma som sagt. Ska passa på å lägga mig i ett bad. Varmt bad, ska bli så skönt!!

100300-1038Glömde säga att Annika messade mig igår när ja precis vakna att hon hade kommit fram.. Så skönt att resan gick bra. De skulle ut på stan och ta en fika, härligt! Sen idag så fick jag mess oxå.. Hehe.. Ska få in bilden här. Hon sa att det har gått en dag och hon är kanonröd. Låter som mig det där *Asg* Men ja menar efter röd så kommer brun! Kan ju svida lite det där då man blir röd, men det går ju ändå över..

Påminner mig om den gången vi tjejer va på Lefkas. Jag å Annika va röda och Lotta va den enda som va brun. Jag och Annika såg ut som kräftor. Jag tom brände rumpan så mkt så ja kunde inte sitta *haha* På tis så skulle hon och Domme åka ut och snorkla. Så jäkla härligt!! Hoppas det kommer att gå bra! Mysigt värre!!

Annars så har ja uppdaterat mina annonser på blocket. Va flera som ville ha kläderna som ja la ut, men så sa ja att de redan va folk som ville köpa dem. Men sen då det kommer till kritan så vill inte folk höra av sig. Så tröttsamt, så nu lägger ja ut dem igen.. så får ja se om de som hörde av sig sist hör av sig igen...
Blocket 1
Blocket 2


Måste ta å sätta fart snart, är så sego.. Ska åka om 45 min. ska packa ner lite stuff innan dess... och sen så ska ja ta med ludde ut på en sväng.. tänkte gå mot hökarängen och sen så får johan hämta upp mig där.. så har han iaf fått gå av sig lite innan vi åker till mamma.. förhoppningsvis skriker han inte då han ser henne å putte iaf...

nej ja måste sätta fart.. kram!