Söndag:

[ Inlägget försöktes publiceras igår 10,30 - funka ej ]

 

Jag är lite trött, det måste jag väl medge. Somna väl vid 4 tiden i natt. Å så vakna jag av mig själv vid 10. Är inte bakis, för så mkt drack jag inte igår, men ja har ont lite varstans...

Igår så fixa ja till mig hemma hos mamma, sen skjutsa johan mig till Annso. Hon hade stora problem med kläderna *Asg* Tillslut så hitta vi en outfit. så sminka hon sig snabbt. Hoppa in i en taxi å åkte ner till stureplan. Så länge sen det var som jag var ute på krogen där lixom..
Kom iaf in på sturekompaniet där annika höll hus. Efter långa toakön å garderobskön så kom vi äntligen till dansgolvet. Hysteriskt så mkt folk!

Följde med annso ut och i kön så ser jag Charlie.. Så jäkla längesen jag såg henne. Va inte säker på att det va hon, hon såg så mkt äldre ut. Så ja knata fram dit och först så kände hon inte alls igen mig. Va ja inte blond då jag såg henne sist? å några storlekar större. Men mer hann vi inte säga än hej förrän vakten smällde till mig på armen och sa att ja ska flytta på mig.. Alltså han slog hårt. Så jag gick in..

Dansa lite till och så kom johan å hämta upp oss sen. När vi är på väg ut så får man smällar hit å dit. Av människorna där inne?? När vi går ner för sista trappan så gör varenda människa som går förbi mej, så att jag åker in i räcket som satt på sidan. Min höft!! När vi är nästan ute är d nån tjej som knuffar till annika så hon knuffar tillbaka å så knuffas hon igen etc.. alltså annika kunde inte gå ut.. tillslut kom hon utanför dörren å då tar en av vakterna tag i henne runt halsen. vilket jag upplevde det som att det såg hemskt ut. jag stod å gapa. Lixom hallå? dumma i huvudet!! De har så taskig koll på det där stället så de vet inte vem som gör vad och de där vakterna var så otrevliga och trodde de va stans gudar.  Hata!

Idag har ja jätte ont i armen. För att han slog till mig av egentligen ingen anledning alls. Han kunde ha petat lite på mig eller sagt till mig. Måste man använda våld och sen tycka det är bra/ok. Det är helt vrickat. Det stället kommer jag aldrig att gå till igen, det säger jag bara... usch! men I övrigt så var kvällen riktigt rolig =)

Bilder kommer senare! Men nu ska ja duscha å få ur lockarna ur håret. sen ska vi åka till Johans föräldrar.. tjingeling!

#1 - - Nikki81:

jo, dem var ganska galna kan jag lugnt säga. haha. Jodå, ja mår bra... Sitter o har utbildning. Ja kommer nog vara ensam hemma ikväll. Så vi kanske kan föra över dem då? Hur mår du o armen? kram!