¤sjukt¤


Helt sjukt, läste just detta på aftonbladet.se just, blev så förvånad....

”Kan ha dött av en överdos”

Enligt amerikanska medier tog modellen lugnande medel före sin död Anna Nicole Smith kan ha kvävts till döds i sina egna spyor efter en överdos. Det uppger amerikanska medier nu på morgonen, svensk tid.
  På hennes hotellrum ska illegal narkotika ha hittats. Anna Nicole Smith ville leva som idolen Marilyn Monroe. Nu finns uppgifter som tyder på att hon även dog som förebilden - av en överdos.  Amerikanska medier, däribland tv-kanalen Access Hollywood hänvisar till en ”tillförlitlig källa” som har talat med en av Nicole Smiths anställda. Personen befann sig på Hard Rock Hotel and Casino i Hollywood, Florida tillsammans med Anna Nicole Smith.
 
Obduceras i dag
På sjukhuset i Florida vill man inte kommentera uppgifterna om en möjlig överdos. Anna Nicole Smiths kropp har förts till närliggande Fort Lauderdale för obduktion. Kroppen kommer att obduceras under dagen men resultaten väntas bli klara först om några veckor.
  CBS News rapporterar att polisen ännu inte har inlett en utredning om brott. Samtidigt hörs nu personer som befann sig tillsammans med henne på hotellet.
  Anna Nicole Smiths stora förebild i livet, filmstjärnan Marilyn Monroe, avled i sömnen den 5 augusti 1962 efter en överdos lugnande medel.
#1 - - Chrisdaniela:

Just passing by, tripped over your site really. Still, looks nice.

#2 - - Lauritsfelicia:

Follow your dreams, you can reach your goals.