Lördag

Klockan skulle ringa kl 9, men ja kände mig så lat så jag satte den på 9,30 =) klockan blev 8,58 och då väcker hunden mig.. heh, typiskt. Så ja klädde på mig å kilade ut med honom.. Tänkte att det är lika bra å göra det på en gång, så vaknar man till lite oxå.
Väckte johan när ja kom in, tvätta håret å sminka mej och sen så åkte jag till morsan.. Lämnade ludde där och sen skjutsa vi henne till högdalen. Hon skulle till apoteket.

Sen bar det av till Barkaby. Knata in på ikea för å köpa morsans bord. Första jag såg då ja kom innanför dörren. ehhe.. Tog den å knata ut. Putte kom ju inte med för han har ju inte mått så bra de senaste dagarna.. prata med honom och han lät inte kry alls.. så han behövde vara hemma å vila..

Vi fortsatte sen till outlet:en.. Gick in på scorett. Inga vårnyheter alls fanns det där inne. Så tråkigt.. Men ja hittade iaf 3 par ballerina. Ett par som va vita, så fina. Men det fanns alla storlekar utom min. Typiskt. Blev dessa iaf..

Hittade sen vantar för halva priset.. Typ skidvantar. Tumvantar med innefoder som är som fingervantar, å så sköna å varma., underbara! så ja slog till å köpte dem för 150:- Perfekt..

Mjukisbyxorna glömde jag totalt bort och tjocka skor fanns det inte gott om.. Så då struntade jag i det..

Sen åkte vi till Kista. Åkte endast dit för å käka, va så jäkla hungrig. Käka pasta..Sen så mötte ja upp Marie en snabbis å stod å prata på H&M. Såg så mkt fint som jag ville köpa där.. mums! Mkt som inte finns på nätet.. Fanns iaf hur mkt som helst. Va iaf skoj å träffa Marie, hennes solbrillor hon hade tagit va så jäkla roliga.. haha.. De va verkligen det.. Hon såg ut som ett bi.. heh... Hon tog dem iaf inte.. haha.. Roligt..

Johan å ja åkte sen hem.. snabbkika i de andra butikerna medans ja gick förbi mot garaget. alltså det är svårt att vara ute å kolla affärer utan att shoppa, det vill jag lova =) Men ja lyckades springa förbi samtliga butiker.. heh.. Vi åkte iaf hem sen å stordäcka båda två. Jag behövde vila och Johan behövde bara sova, för han har inte varit helt tip top heller..

Har satt på mig en massa kläder, ska åka hem till mamma om 20 min.. ja tar bussen, vill inte väcka johan. Ska ut å gå med ludde och sen så ska ja kolla på schlager såklart =) hehe.. skoj! dock gillar ja inte af ugglas.. men ja menar, toabesök då gör väl inget =P

nej ja måste sätta fart nu... annars så missar ja bussen juh...