Helgen...

Har varit en helg med en massa som händer. I fredags så fyllde min farmor år, så vi åkte dit å hälsa på under lördagen. Samma dag så fick Annika äntligen flytta till sin nya lägenhet och nu börjar bitarna falla på plata. Så kul för henne!! På kvällen så åkte jag hem till Annso på en tjejkväll. Va så mkt mat så det fanns inte. Så jäkla gott. Parmaskinka med avokado och mimosasallad till förrätt. Sen varmrätten bestod av kyckling med cambuzola inlindade i bacon med potatisgratäng och haricot verts inlindat i bacon *jummi* Sen efterrätten bestod annanas, kiwi, banan och hallon med mörk choklad ovanpå = Gino.. asgott! Sen om det inte va nog?? så kom hon ut med vindruvor, kex, vitlöksost, hongost, pepparost och brieost med ett asgott dessertvin.. sjukt!! jag rulla när ja kom därifrån.. hah..

Igår så åkte vi till bror, ja egentligen hem till mamma, men brorsan stod för maten. De renoverar hemma hos honom nu pga vattenläckan, så han kan inte använda badrummet.. å så är det mkt damm å så.. Så vi va hemma hos mamma iaf.. Käkade fläskkarre med potatis i ugn å bea sås, vitlökssås.. asså mums! sen fick vi äppelpaj till efterrrätt med d kunde ja inte äta, för d började svullna i kinderna på en gång.. så skumt, sist ja åt hemma hos morsan å vi fick äppelpaj så reagera ja ju ingenting? men nu gjorde ja d iaf..
sen så åkte vi hem till johans morbror som mått dålig, varit sjukskriven å så.. så vi hälsa på där å så va johans mormor där oxå, hon åkte hem idag... så vi va där å fika, dvs ännu mer å äta.. så ja va mätt igår igen *garv* Va helt slut då ja kom hem.. så ja somna gott..

va förresten på lägenhetsvisning igår, ska dit ikväll igen??? Johan fick ett meddelande att d va omvisning ikväll igen och att han skulle ringa? [mäklaren] vet att det va två visningar, men varför vi skulle på båda har ja ingen aning om. får kolla med johan sen om han hört av sig till honom...

Imorgon så börjar min första vattengympa, tjooo hoo.. ser fram emot det.. hoppas kroppen tar det bra.. ska sitta i bastun i minst 30 min sen.. fy fan va skönt.. Jag hoppas verkligen det går bra..

Funderade på att ta en städdag, men är så trött å har huvudvärk, så jag tror att jag skippar det. Måste försöka lyssna på min kropp, men det är ju lättare sagt än gjort. Hon på hela kroppen säger att jag har någe som de kallar för  "duktighetssyndromet" jag måste vara duktig hela tiden. ja har mål och jobbar för att nå dem. Jag måste veta allting och ifrågasätta varför det är som det är... stämmer så väl.. Men det är väl klart att man vill veta? vad man kan göra bättre å så? men gud.. nu börjar ja igen.. haha...

Nej nu ska ja försöka göra någe som jag tycker är skoj...
#1 - - Nikki81:

Tack för stödet gumman! E så snällt av dig! Du får komma o titta på lägenheten, men inte förräns ja har vardagsrumsbord. *skratt* Låter som du har haft en bäst helg med mycket mat! Verkligen kul! Nu ska ja dra o träna o sedan åka HEM! Kram kram!

#2 - - Geirana:

thank-you for the good and valuable information on your site